Elektrificatie wagenpark

Binnen uw organisatie de elektrificatie wagenpark realiseren? Maak uw zakelijke vloot duurzaam met elektrisch rijden. Meer en meer bedrijven gaan er aan geloven. De elektrificatie van hun wagenpark. Bij MAAT E-Mobility spelen we in op de veranderende toekomst door het aanbieden van 100% elektrische bedrijfs- en personenvoertuigen. Niet alleen kunt u deze bij ons kopen, we bieden ook de verhuur van elektrische voertuigen aan. Met onze kennis en ervaring zoeken we gezamenlijk naar een passende en duurzame mobiliteitsoplossing.

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Wij gaan graag in gesprek met u! Neem contact op.

Neem contact op

Uw wereld in beweging

Welkom bij Maat, maak uw keuze:

Onderhoud

Industrie / Facilitair

Overheid, groen en afval

Zorg

Stadslogistiek

Recreatie

Elektrificatie wagenpark

Elektrificatie wagenpark | MAAT E-Mobility staat voor u klaar!

Steeds meer organisaties verruilen hun vervuilende voertuigen voor een duurzame oplossing. Hiermee levert u als organisatie een bijdrage aan het milieu. Dit komt doordat elektrisch rijden de CO2-uitstoot verminderd. Daarnaast zijn er ook andere voordelen, zoals toegang tot alle milieu zones, fiscale voordelen en weinig onderhoud. Wij gaan graag met u in gesprek om een geschikte oplossing te vinden voor uw organisatie. Zo hebben we oplossingen voor stadslogistiek, recreatieparken, zorginstellingen, overheidsinstelling, groenvoorzieningen, maar ook kleine elektrische auto’s.

Meer informatie

Met het oog op de toekomst

Werken aan een duurzame industrie

Bewust omgaan met het milieu gaat voor MAAT verder dan voldoen aan wet- en regelgeving.

Het gaat er ook om dat we blijven investeren in een wagenpark dat schoner wordt, dat we sturen op zuinig en veilig rijgedrag van onze chauffeurs via het Shell Fuelsave Partnerschap en dat we aandacht hebben voor energiebewuste besparingen die soms net wat meer vindingrijkheid vragen.

Veiligheid is een proces van continu verbeteren. Veiligheid is voor ons bedrijf van levensbelang.

We nemen daarom verregaande maatregelen om de veiligheid van onze mensen, van onze klanten en van medeweggebruikers te waarborgen.

Onderhoud aan uw elektrische voertuig

Goed om te weten is dat u bij ons niet alleen elektrische voertuigen aan kunt schaffen of huren. We zorgen ook voor het onderhoud van uw elektrische voertuig. U kunt bij MAAT E-Mobility terecht voor:

  • service;
  • onderhoud;
  • reparatie;
  • keuring van alle elektrische transportmiddelen voor vervoer van personen en/of goederen.

Hierbij bieden wij 24/7 (indien gewenst op locatie) service voor aan. Al onze monteurs zijn opgeleid volgens de vereisten en beschikken over een VOP NEN-9140 (veilig werken aan e-voertuigen).

Meer informatie over onderhoud en reparatie.

Neem contact op!

Bent u op zoek naar mogelijkheden voor de elektrificatie wagenpark? Wij helpen u verder! Neem contact met ons op voor meer informatie. Dit kan via 078 – 691 28 0 of mail naar info@maat4pl.nl. Graag tot snel bij MAAT!

Naam*
Toestemming*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.