Verreikers

Een verreiker is een krachtige machine die voornamelijk wordt gebruikt voor het hijsen, tillen en verplaatsen van zware lasten op hoogte. Ze zijn voorzien van een telescooparm waardoor het mogelijk is om lasten als puin te heffen op een grotere afstand dan een gewone heftruck. Verreikers worden vaak gebruikt in de bouw, de industrie en de landbouw. Ze zijn geschikt om mee te rijden op ruwterrein.

Ze zijn te verkrijgen in verschillende maten en capaciteiten. Daarnaast kunnen ze worden uitgerust met verschillende aanbouwdelen zoals vorken, een bak, een hijskraan of een hoogwerkplatform. Hierdoor zijn verreikers veelzijdig in te zetten machines en kunnen ze bij veel verschillende taken worden ingezet.

Het aanbod verreikers

Bij MAAT hebben we een merkonafhankelijk aanbod verreikers. Graag helpen we u met de juiste machine voor uw bedrijf. Naast het aanbod dat wij op onze website tonen, kunnen wij ook andere machines voor u verzorgen via onze partners en leveranciers.

  • Offerte aanvragen
    Meer informatie
  • Offerte aanvragen
    Meer informatie
  • Offerte aanvragen
    Meer informatie
Bekijk alle verreikers

Soorten verreikers bij MAAT

Bij MAAT hebben we een breed scala aan verreikers die beschikbaar zijn voor zowel verkoop als verhuur. Onze selectie omvat onder andere:

Roterende verreikers

Roterende verreikers hebben een draaibare cabine met telescooparm, waardoor ze een bereik van 360 graden hebben zonder dat de machine zelf verplaatst hoeft te worden. Dit maakt de roterende verreiker zeer geschikt voor projecten waarbij goederen op moeilijke plekken verplaatst moeten worden. Ze hebben een variërend hefvermogen maar zijn breed inzetbaar.

Starre verreikers

Een starre verreiker is een type heftruck met een telescopische arm. De arm kan uitschuiven om lasten te tillen en te verplaatsen. De cabine van de verreiker is gemonteerd op het chassis en kan niet draaien, vandaar de naam “starre” verreiker.

Verreiker kopen of huren

MAAT biedt de mogelijkheid om verreikers te huren of kopen. Onze verhuuropties geven u de mogelijkheid om in te spelen op de eisen van verschillende projecten. Daarnaast kunt u ook een verreiker aankopen, indien u deze veelvuldig en langdurig gaat gebruiken. Kopen is dan vaak een duurzamere langetermijnoplossing.

Manitou

Contact met MAAT

MAAT heeft een ruim en merkonafhankelijk aanbod verreikers. Wilt u weten welke het meest geschikt is voor uw klus of bedrijf? Neem contact met ons op. Wij voorzien u graag van een passend advies over de opties voor verreikers.

Viggo Bok
Viggo Bok
Accountmanager

Telefoon 078 691 2800

Neem contact met ons op