Exceptioneel transport

Alles in huis voor exceptioneel transport

MAAT Transport heeft een uitstekende reputatie op het gebied van normaal en exceptioneel transport. Exceptioneel Transport wordt ook wel Speciaal Transport en/of Uitzonderlijk vervoer genoemd.

MAAT Transsport onderscheidt zich door de specifieke kennis en ervaring voor zwaar en exceptioneel transport door heel Europa.

Transport voeren wij uit met ons eigen wagenpark. Dat een grote diversiteit kent aan wagens met autolaadkranen tot wel 110 tonmeter en volgmateriaal wat bestaat uit uitschuifbare trailers, semi diepladers en eurodiepladers om zo alle mogelijke exceptionele transporten te verzorgen. Al onze transporten voeren wij uit met gecertificeerd spanmateriaal. Ons wagenpark rijdt zowel nationaal als internationaal en wij plannen ons transport vanuit drie strategische locaties: Alblasserdam, Rotterdam-Botlek en Antwerpen (Havengebied).MAAT Transport legt de lat voor zijn chauffeurs hoog en investeert in opleidingen. Onze chauffeurs beschikken allemaal over de volgende certificaten:

  • Heftruckcertificaat
  • ADR-certificaat (gevaarlijke stoffen)
  • Veiligheidscertificaat (VCA)
  • Hijskraancertificaat
  • Hoogwerker certificaat
Vraag nu een offerte aan

Meer weten?

Kom eenvoudig in contact via de website.

Contact met MAAT

Vergunningen

Naast het feit dat MAAT Transport beschikt over doorlopende vergunningen in Nederland en daarbuiten, heeft MAAT Transport ook de kennis en ervaring om een incidentele vergunning aan te vragen om zo alle soorten objecten te mogen vervoeren.

Het beste materiaal

Voor zwaar en bijzonder transport

MAAT Transport beschikt over 90 trekkende eenheden en 150 getrokken eenheden. Denk hierbij aan expressewagens, trekkers, open en gesloten bakwagens, open en gesloten trailers, semi-

diepladers, eurodiepladers en schuiftrailers. Het merendeel is uitgerust met een hydraulische kraan en/of laadklep. Alle voertuigen zijn uitgerust met Tracking & Tracing en een boordcomputer. Daarmee is ons wagenpark uitermate geschikt voor regulier transport, maar ook voor zwaar transport, exceptioneel transport en bijzonder transport kunt u bij MAAT terecht.

Transport

Exceptioneel Transport Botlek in Beeld

Impressie van exceptioneel transport naar de Botlek:

Vraag nu meer informatie op

Heeft u uitzonderlijk transport dat professioneel en betrouwbaar uitgevoerd moet worden? Doe dan een aanvraag voor regulier transport of exceptioneel transport bij MAAT. We hebben veel ervaring met exceptioneel transport in Nederland en buiten Nederland.

We helpen graag verder om het transport in goede banen te leiden.

Of het nu gaat om een levering naar een klant of een complete bedrijfsverhuizing: wij staan voor u klaar! Neem gerust contact met ons op om uw aanvraag voor transport te bespreken.

Telefonisch zijn we bereikbaar op 078 – 691 28 00 of stuur uw e-mailbericht naar: info@maat4pl.nl.

Boa Bouakline

Transport Manager

Telefoon 078 69 95 651

JvH

Jeroen van Hemert

Sales Manager

Telefoon 078 691 2800

Vraag nu uw offerte op