Exceptioneel transport

Alles in huis voor exceptioneel transport

MAAT Transport heeft een uitstekende reputatie op het gebied van normaal en exceptioneel transport. Exceptioneel Transport wordt ook wel Speciaal Transport en/of Uitzonderlijk vervoer genoemd. MAAT Transport onderscheidt zich door de specifieke kennis en ervaring voor zwaar en exceptioneel transport door heel Europa.

Transport met eigen wagenpark

Transport voeren wij uit met ons eigen wagenpark. Dat een grote diversiteit kent aan wagens met autolaadkranen tot wel 110 tonmeter en volgmateriaal wat bestaat uit uitschuifbare trailers, semi diepladers en eurodiepladers om zo alle mogelijke exceptionele transporten te verzorgen. Al onze transporten voeren wij uit met gecertificeerd spanmateriaal. Ons wagenpark rijdt zowel nationaal als internationaal en wij plannen ons transport vanuit vier strategische locaties: Alblasserdam, Rotterdam-Botlek, Antwerpen (Havengebied) en Farmsum (Groningen).

Chauffeurs

Onze chauffeurs beschikken over diverse certificaten zoals heftruck, ADR (gevaarlijke stoffen), veiligheid (VCA), autolaadkraan, hoogwerker en industriële verhuizingen. Dankzij deze chauffeurs kunnen we iedere aanvraag voor ieder soort transport aan. Of het nu gaat om het vervoer van een zeecontainer of juist om transport van objecten met afwijkende afmetingen: uw speciaal transport is bij ons in goede handen.

Vraag nu een offerte aan

Meer weten?

Kom eenvoudig in contact via de website.

Contact met MAAT
MAAT Logistiek
Kraanwagens
MAAT vrachtwagens

Vergunningen voor exceptioneel transport

Naast het feit dat MAAT Transport beschikt over doorlopende vergunningen in Nederland en daarbuiten, heeft MAAT Transport ook de kennis en ervaring om een incidentele vergunning aan te vragen om zo alle soorten objecten te mogen vervoeren. Daarom kunt u voor iedere transportaanvraag bij ons terecht. Graag bespreken we de mogelijkheden voor exceptioneel transport.

Het beste materiaal

Voor zwaar en bijzonder transport

MAAT Transport beschikt het beste materiaal voor exceptioneel transport. Ons wagenpark bestaat uit 90 trekkende eenheden en 150 getrokken eenheden. Denk hierbij aan expressewagens, trekkers, open en gesloten bakwagens, open en gesloten trailers, semi-diepladers, eurodiepladers en schuiftrailers. Het merendeel van de voertuigen is uitgerust met een hydraulische kraan en/of laadklep. Daarnaast zijn alle voertuigen uitgerust met Tracking & Tracing en een boordcomputer. Daarmee is ons wagenpark uitermate geschikt voor regulier transport, maar ook voor zwaar transport, exceptioneel transport en bijzonder transport.

Contact met MAAT

Transport

Exceptioneel Transport Botlek in Beeld

Impressie van exceptioneel transport naar de Botlek:

Vraag meer informatie op over exceptioneel transport

Heeft u uitzonderlijk transport dat professioneel en betrouwbaar vervoerd moet worden? Doe dan een aanvraag voor regulier transport of exceptioneel transport bij MAAT. We hebben veel ervaring met exceptioneel transport in zowel Nederland als het buitenland.

We helpen graag verder om het transport in goede banen te leiden.

Of het nu gaat om een levering naar een klant of een complete bedrijfsverhuizing: wij staan voor u klaar! Neem gerust contact met ons op om uw aanvraag voor transport te bespreken.

Telefonisch zijn we bereikbaar op 078 – 691 28 00 of stuur uw e-mailbericht naar: info@maat4pl.nl.

Boa Bouakline
Transport Manager

Telefoon 078 69 95 651

JvH
Jeroen van Hemert
Sales Manager

Telefoon 078 691 2800

Vraag nu uw offerte op