100% elektrische bedrijfswagens voor gemeenten, groenaannemers en afvalinzamelaars

Duurzame mobiliteit binnen gemeenten is een belangrijk speerpunt. Denk hierbij aan het terugdringen van CO2 uitstoot en het klimaatakkoord dat is afgesproken dat vanaf 2025 30 tot 40 grotere steden zero emissie zones invoeren. Elektrische voertuigen worden dus essentieel voor gemeenten. MAAT E-Mobility adviseert en ontzorgt op het gebied van 100% elektrische bedrijfswagens. Wij werken merkonafhankelijk en hebben al meer dan 10 jaar ervaring in elektrische voertuigen.

Voor groenaanneemers en afvalinzamelaars zijn er speciale opbouwmogelijkheden zoals een afvalbak of open laadbak met verhoogde netten.

Zoekt u iets specifieks? De opbouw is volledig aan te passen naar de wensen van de klant. Doordat elk bedrijf anders is en wij een adviserende rol hanteren, kijken we gezamenlijk naar de uitdagingen die er zijn en zorgen vervolgens voor een passende oplossing.

Meer informatie

Meer weten?

Kom eenvoudig in contact via de website.

Contact met MAAT

Modellen

Addax MT15n

Download gratis leaflet

Leffert LM

Download gratis leaflet

Addax MT15n

Addax-MT15n
Download gratis leaflet

Selvo LT Cargo

Download gratis leaflet

Meer informatie ontvangen

Vraag nu uw offerte op

Onderhoud of service
Heeft uw elektrische voertuig een servicebeurt nodig of heeft deze storing. Wij hebben een eigen werkplaats voor elektrische voertuigen. We verzorgen ook onderhoud op locatie door heel Nederland.

Duurzaam en rendabel
Het opladen van onze elektrische voertuigen gaat gemakkelijk en snel. In ongeveer 6 uur zijn de elektrische voertuigen doormiddel van een 230V aansluiting via het stopcontact weer opgeladen.  Met een lithium batterij is het daarnaast geen probleem om tussentijds op te laden. De enige vaste kosten die er zijn is de elektriciteit en voor een volle lading is dit ongeveer 2 a 3 euro.

Vraag nu uw offerte op

Vraag nu meer informatie op

Op zoek naar een betrouwbare onderhoudspartner voor uw elektrische bedrijfsvoertuig(en)? Neem vrijblijvend contact op met Richard Kunst.

Vraag nu uw offerte op