Truckparq

Voor bewaakte truckparking

In Alblasserdam op bedrijventerrein Nieuwland Parc bevindt zich een bewaakte truckparking TRUCKPARQ 24/7( cat.4) met een ranking van 3 sterren voor de service. Grenzend aan de parking bevindt zich een moderne was- en douchefaciliteit. Voor abonnementhouders is er op de parking kan 380 Volt aanwezig voor bijvoorbeeld koelaggregaten. Daarnaast is het ook mogelijk om 230 Volt te krijgen.

Naast de parking bevindt zich de Shell Truck Diesel locatie. Wij bieden ook de mogelijkheid om het trekkende en volgmaterieel in onze Truckwash op nabij gelegen locatie te wassen, onderhouden en reparaties uit te voeren via onze BOVAG werkplaats. Lees meer over onze werkplaats in de Alblasserwaard.

Vraag nu een offerte aan

Meer weten?

Kom eenvoudig in contact via de website.

Contact met MAAT

TRE

Truckparking Rotterdam Exploitatie (TRE)

MAAT is ook 50% eigenaar van TRE (Truckparking Rotterdam Exploitatie) Hiermee exploiteren wij onderstaande truckparkings in Nederland:

Waalhaven

Truckparq 24/7, Waalhaven, De Punt, Distripark Botlek, Bodaanweg en Maasvlakte Plaza.

Truckparking Rotterdam

Maasvlakte Plaza

Het Maasvlakte Plaza telt 567 parkeerplaatsen en heeft een ruim aanbod aan moderne faciliteiten voor zowel chauffeurs als vrachtwagen.

Maasvlakte Plaza

Hazeldonk

Truckparking Hazeldonk ligt aan de Nederlandse zijde van de grenszone. Het is een modern beveiligd terrein, waar je kunt rusten en overnachten. De truckparking ligt aan de route A16/E19, vlak bij Breda. Terwijl we waken over je veiligheid, truck en transport, maak je gebruik van uitstekende basic faciliteiten of ga je een hapje eten in het chauffeursrestaurant direct naast de parking.

Truckparking Hazeldonk

Toegang passanten

Een passant kan toegang krijgen tot de Truckparking Alblasserdam door een toegangskaart per dag/nacht via internet te kopen. De passantenkaart kan via de website https://truckparking-alblasserdam.com/ worden aangeschaft en betaald met iDEAL, creditcard of bancontact.

Vervolgens krijgt u via uw kenteken en QR code toegang tot het beveiligde terrein.

MAAT Logistiek
MAAT Logistiek

Overige informatie: Truckparq

Ontdek meer informatie

In 2006 opende MAAT de eerste volledig bewaakte truckparking, Truckparking Nieuwland in Alblasserdam. Met de opening van de eerste volledig bewaakte Truckparking in Nederland speelde MAAT in op de behoefte van verladers, vervoerders en chauffeurs om lading, materieel en personeel beter te beschermen tegen de afgelopen jaren sterk toegenomen (georganiseerde) criminaliteit langs de Europese snelwegen. Met de opening van Truckparking Nieuwland in Alblasserdam werd de eerste van een reeks commerciële truckparkings in gebruik genomen.

Ruim tien jaar later succesvol operationeel en met de nodige onderzoeken, rapporten en besprekingen kunnen wij melden dat bij MAAT Truckparq 24/7 het naast het regulier bewaakt truckparkeren ook mogelijk is om trucks op specifiek aangewezen plaatsen voor abonnementhouders toe te laten die geladen zijn met gevaarlijke stoffen welke onder de wet van het ADR vallen ( uitgezonderd klasse 1,4,6 en 7). Dit is een mooie stap om nog meer aan de wens van de gebruiker te kunnen voldoen.

De bewaakte vrachtwagen parkeerplaats nabij de A15 is een goede uitvalsbasis voor truckers die met hun lading vanuit Rotterdam komen. Vanuit de havens in Rotterdam is het een klein uur rijden naar de bewaakte truckparking van MAAT. Truckers kunnen hier hun rust pakken en wanneer de tachograaf het toelaat weer op pad gaan.

Het grote voordeel van deze bewaakte parking ten opzichte van bewaakte vrachtwagen parkeerplaatsen in de havens in Rotterdam is het feit dat u hier de grootste drukte al achter de rug heeft.

U kunt via de A15 met uw lading gemakkelijk richting het oosten rijden. Tegelijkertijd kunt u op uw weg naar de havens van Rotterdam hier uw rust pakken en later de weg vervolgen naar uw bestemming in de omgeving van Rotterdam.

Mocht u of uw bedrijf voor langere tijd gebruik willen maken van de truckparking, dan is een abonnement mogelijk. Neem contact op met ons Truckparq manager voor meer informatie.

Gebruik de onderstaande informatie

Voor vragen of informatie kunt u contact met ons opnemen via:
Truckparq 24/7
Nieuwland Parc 520
2952 DG Alblasserdam
Telefoon 088-1669600
info@truckparking-rotterdam.com

Route Truckparq 24/7uur

A15 – GORINCHEM richting ROTTERDAM
Afrit 22 Alblasserdam
Verkeerslichten linksaf
Verkeerslichten over de A15 rechtdoor
Volgende verkeerslichten rechtsaf
Na +/- 200 mtr. gaat u met de weg mee naar links
Eerstvolgende kruispunt rechtsaf
Na +/- 200 mtr. ziet u Truckparq aan u rechterhand

A15 – ROTTERDAM richting GORINCHEM
Afrit 22 Alblasserdam, direct na tunnel de Noord
Verkeerslichten linksaf
Verkeerslichten rechtsaf
Verkeerslichten wederom rechtsaf
Na +/- 200 mtr. gaat u met de weg mee naar links
Eerstvolgende kruispunt rechtsaf
Na +/- 200 mtr. ziet u Truckparq aan u rechterhand

Vraag nu meer informatie op

Wilt u meer te weten komen over bewaakte truckparking? Maat Truckparq staat voor u klaar! Neem gerust contact met ons op om uw aanvraag voor transport te bespreken.

Adresgegevens: Truckparq 24/7 – Nieuwland Parc 520 – 2952 DG te Alblasserdam. T078-6912800 Minfo@maat4pl.nl

Vraag nu uw offerte op