Lashing en Securing

Van stukgoed tot containers en speciale projecten

Lashing en Securing van diverse lading, van stukgoed tot containers en speciale projecten

MAAT heeft een uitstekende reputatie op het gebied van normaal en exceptioneel vervoer. Wij hebben hierin al jaren ervaring en zijn ook gespecialiseerd in het vastzetten van ladingen in containers: van pallets en kisten tot de meest hoogwaardige materialen (denk hierbij aan jachtbouw) en zware, onverpakte items. Wij zorgen ervoor dat de lading zeewaardig vaststaat in de container. Onze medewerkers zijn getraind om met zorg en gebruik van alle mogelijke materialen de ladingen vakkundig vast te zetten. Zo voorkomen wij schade tijdens alle vormen van transport.

Wanneer ladingen buiten de normale containerafmetingen vallen en daarmee te breed, te hoog of te lang zijn, maken wij gebruik van een flatrack container. Deze ladingen worden ook vakkundig en zeewaardig vastgezet door gebruik te maken van sjor-ogen, spanners of door rongen te plaatsen. De ladingen worden door middel van dekzeilen afgedekt, zodat de ladingen ook goed beschermd zijn tijdens transport.

Vraag nu een offerte aan

Meer weten?

Kom eenvoudig in contact via de website.

Contact met MAAT

Partnervideo

Bekijk hieronder onze partnervideo:

Vraag nu meer informatie op

Voor Still Benelux en Oceanco verzorgen wij de complete logistieke dienstverlening. Voor iedere klant kunnen wij een logistiek systeem ontwerpen en implementeren. Zo kunnen wij u ontzorgen van planning tot vervoer en ook zorg dragen voor de integratie van uw softwaresysteem.

Neem gerust contact met ons op om uw aanvraag voor logistiek te bespreken.

Telefonisch zijn we bereikbaar op 078 – 691 28 00 of stuur uw e-mailbericht naar: info@maat4pl.nl.

Jeroen van den Berg

Logistiek Manager

Telefoon 078 69 95 655

JvH
Jeroen van Hemert
Sales Manager

Telefoon 078 691 2800

Vraag nu uw offerte op