Heftrucks

Een heftruck is een krachtige machine voor industriële een logistieke bedrijven. Heftrucks worden gebruikt om zware ladingen te tillen en verplaatsen. Zo zijn de machines in te zetten voor het verplaatsen van pallets of bijvoorbeeld voor het in- en uitladen van vrachtauto’s. Bij MAAT bieden we een ruim aanbod heftrucks voor verkoop en verhuur. Tevens is het mogelijk om op maat gemaakt heftrucks aan te schaffen.

Het aanbod heftrucks

Ontdek het aanbod heftrucks dat u kunt kopen of huren. Ons aanbod gaat echter verder dan de heftrucks die online staan. Staat de machine waarnaar u op zoek bent er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

  • Offerte aanvragen
    Meer informatie
  • Offerte aanvragen
    Meer informatie
  • Offerte aanvragen
    Meer informatie
Bekijk alle heftrucks

Mogelijke uitvoeringen heftrucks

MAAT Heftrucks beschikt over verschillende soorten heftrucks. Zo is er voor ieder bedrijf en iedere klus een geschikte machine.

Elektrische heftrucks

Elektrische heftrucks worden aangedreven door een batterij en zijn daarom zeer milieuvriendelijk. Elektrische heftrucks zijn ook zeer stil, waardoor ze ideaal zijn voor gebruik in binnenruimtes. Wij bieden onder andere elektrische heftrucks van Manitou, Linde en STILL.

Diesel heftrucks

Diesel heftrucks zijn krachtiger dan elektrische heftrucks en kunnen zwaardere lasten vervoeren. Ze zijn echter ook minder milieuvriendelijk en luidruchtiger. Diesel heftrucks worden daarom vaker gebruikt in buitenruimtes. MAAT Heftrucks heeft heftrucks met Diesel aandrijving van Manitou en STILL.

Ruwterrein heftrucks

Voor werkzaamheden op uitdagend terrein zijn ruwterrein heftrucks de ideale oplossing. Deze heftrucks zijn speciaal ontworpen voor gebruik op ruwe ondergronden. Door middel van grotere banden en een krachtiger aandrijfsysteem kunnen ze beter manoeuvreren op oneven terrein.

LPG heftrucks

LPG heftrucks zijn aangedreven door vloeibaar petroleumgas, dat een schonere brandstof is dan diesel of benzine. Bovendien zijn LPG heftrucks ook stiller. Met hun vermogen om zowel binnen als buiten te werken, bieden LPG heftrucks flexibiliteit en zijn ze ideaal voor bedrijven die variabele werkterreinen hebben. Ons aanbod omvat onder andere LPG heftrucks van Mitsubishi en STILL.

Toebehoren voor vorkheftrucks

De diversiteit aan producten die in combinatie met een vorkheftruck worden gebruikt is enorm. Voor iedere gewenste handeling is er een passende oplossing. Mocht de gevraagde toepassing niet in te vullen zijn met een standaard aanbouwstuk, kan het nog klantspecifiek gefabriceerd worden. MAAT levert onder andere; werkbakken, jijsjukken, lasthaken, verlengvorken, sneeuwschuivers, zoutstrooiers en veegmachines.

Heftruck kopen of huren bij MAAT

MAAT Heftrucks verkoopt niet alleen machines vanuit de eigen vloot. Door de jarenlange ervaring beschikt MAAT Heftrucks over tal van betrouwbare partners/leveranciers waardoor we altijd in staat zijn een geschikte machine voor u te vinden.

Het kan voorkomen dat u door een drukke periode of tijdelijk project extra materieel nodig heeft. MAAT Heftrucks biedt u de flexibiliteit om tijdelijk een machine te huren voor de door u benodigde periode. Of dit nu een korte of langere en vaste huurperiode is. Hierbij is er keuze uit een breed assortiment aan huurmachines. 

MAAT heftruck

Heftrucks bij MAAT

Heftrucks bij MAAT vindt u in verschillende varianten. Wilt u weten welke het beste geschikt is voor uw klus of bedrijf? Neem contact met ons op. Wij voorzien u graag van een passend advies over de opties voor heftrucks.

Viggo Bok
Viggo Bok
Accountmanager

Telefoon 078 691 2800

Neem contact met ons op