Transport

MAAT Transport heeft een uitstekende reputatie op het gebied van normaal en exceptioneel transport. Transport voeren wij uit met ons eigen wagenpark, dat een grote diversiteit kent aan wagens en volgmateriaal met autolaadkranen tot wel 110 tonmeter. Hierdoor is MAAT Transport bijzonder geschikt voor complete bedrijfs- en interne verhuizingen.

Behalve het transport voeren wij ook de plaatsingswerkzaamheden uit van bijvoorbeeld kluizen, schakelkasten en pompunits.

Ons wagenpark rijdt zowel nationaal als internationaal en wij plannen ons transport vanuit drie strategische locaties: Alblasserdam, Rotterdam-Botlek en Antwerpen (Havengebied).

Selecteer één van onze diensten:

Exceptioneel transport

Industriële verhuizingen

Wagenpark

MAAT personeel

Een uitstekende reputatie op het gebied van (exceptioneel) transport begint met goede chauffeurs. MAAT Transport werkt alleen met de beste Nederlandse chauffeurs en investeert veel in opleidingen. Onze chauffeurs beschikken over diverse certificaten zoals heftruck, ADR (gevaarlijke stoffen), veiligheid (VCA), autolaadkraan, hoogwerker en industriële verhuizingen.

Dankzij deze chauffeurs kunnen we iedere aanvraag voor ieder soort transport aan. Of het nu gaat om het vervoer van een zeecontainer of juist om bijzonder transport van objecten met afwijkende afmetingen: uw exceptioneel transport is bij ons in goede handen.

MAAT Transport legt de lat voor zijn chauffeurs hoog en investeert in opleidingen. Onze chauffeurs beschikken allemaal over de volgende certificaten:

  • Heftruckcertificaat
  • ADR-certificaat (gevaarlijke stoffen)
  • Veiligheidscertificaat (VCA)
  • Hijskraancertificaat
  • Hoogwerkercertificaat
Ook werken bij MAAT? Bekijk onze vacatures

Uw wereld in beweging

MAAT is een allround logistiek dienstverlener uit Zuid-Holland. In 1934 opgericht en uitgegroeid tot een familiebedrijf van formaat dat uw wereld in beweging houdt. Met exceptioneel transport en contractvervoer.

Met alle denkbare dienstverlening rondom interne transportmiddelen en bedrijfsauto’s. Met warehousing én een concept voor truckparking.

Meer over MAAT