Hoogwerkers

Voor werk op grotere hoogte biedt MAAT hoogwerkers. Wij hebben een merkonafhankelijk aanbod, zowel voor verhuur als verkoop. Zo vindt u altijd de hoogwerker die het beste bij uw werkzaamheden past. Neem gerust contact met ons op voor het aanbod en de mogelijkheden.

Hoogwerkers voor intern transport

Een hoogwerker voor intern transport heeft andere dingen eisen dan een hoogwerker die enkel voor extern transport wordt ingezet. Doordat ze vaker door smalle gangpaden en obstakels moeten manoeuvreren, zijn ze klein en compact. Daarnaast zijn deze machines vaak voorzien van een lager hijsvermogen, waardoor ze veilig zijn voor het werkzaamheden die binnen plaatsvinden.

Er zijn verschillende toepassingen waarbij hoogwerkers binnen het intern transport gebruikt worden. Ze zijn bijvoorbeeld in te zetten voor het plaatsen van apparatuur en het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden binnen industriële omgevingen.

De juiste hoogwerker voor uw bedrijf en klus

Welke hoogwerker het meest geschikt is voor uw werkzaamheden is afhankelijk van verschillende factoren, waaronder:

  • De werkhoogte
  • Het type ondergrond
  • De benodigde hefcapaciteit
  • Binnen- of buitengebruik

Indien u er zelf niet uitkomt, helpen wij u graag bij de keuze voor de juiste hoogwerker.

Hoogwerker kopen of huren

Bij MAAT heeft u de flexibiliteit om een hoogwerker te kopen of huren. Wanneer u de hoogwerker niet gebruikt, is huren een goede optie. Wij zorgen voor vakkundig onderhouden machines die u met een gerust hart kunt huren. Daarnaast voorzien wij ze tijdens het onderhoud van de jaarlijkse keuringen.

Wanneer u vaak dezelfde werkzaamheden uitvoert, kan het aanschaffen van een hoogwerker een betere investering zijn. In beide gevallen hebben wij een merkonafhankelijk aanbod. Zo vindt u bij ons altijd de machine waar u naar op zoek bent.

Neem contact met ons op

Hoogwerkers bij MAAT

Hoogwerkers voor intern transport huurt of koopt u bij MAAT. Wij staan voor u klaar om u te voorzien van meer informatie of passend advies met betrekking tot onze hoogwerkers. Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag, zodat u veilig en efficiënt kunt werken op hoogte met onze hoogwerkers.

Viggo Bok
Viggo Bok
Accountmanager

Telefoon 078 691 2800

Neem contact met ons op