Wagenpark

Het wagenpark van MAAT Transport is veelzijdig. De 90 trekkende eenheden en 150 getrokken eenheden zijn bijna allemaal verschillend van configuratie zodat wij aan vrijwel alle wensen en eisen tegemoet kunnen komen. Of het nu gaat om conventioneel transport of exceptioneel transport zoals zwaar transport. Al het in te zetten materieel voldoet aan de wettelijke eisen. Het wagenpark van MAAT Transport is relatief jong en voldoet aan de meest recente en/of in de toekomst geldende milieueisen. Al onze voertuigen zijn uitgerust met boordcomputers voor Tracking & Tracing met realtime informatie.

Bakwagens

Wagenpark/BakwagensMAAT biedt een groot assortiment bakwagens met een laadvermogen tot bijna 15.000 kg. Deze bakwagens kunnen wij zowel voor open of gesloten (tautline) vervoer inzetten door onder andere diverse wissellaadbakken (afzetbakken). De gesloten (tautline) bakwagens zijn voorzien van een laadklep met een laadvermogen tot 2.500 kg. Alle bakwagens hebben een aansluiting voor een aanhangwagen (wipkar).

 

Bakwagens + Kraan

Wagenpark/bakwagen en kraanIn deze categorie kunnen wij bakwagens voorzien van hydraulische laad- en loskraan bieden. De autolaadkraancapaciteit varieert van 15 ton/meter tot aan 80 ton/meter met een mastlengte van 18 meter! Alle bakwagens zijn voorzien van een aansluiting voor een aanhangwagen (wipkar). De mogelijkheid bestaat om een uitschuifbare aanhanger (tot 10 meter) in te zetten. Hieronder een selectie uit het trekker wagenpark.

 

Trekkers + Kraan

Wagenpark/trekker+kraanDe autolaadkraancapaciteit van de trekkers met kraan varieert van 20 ton/meter tot aan 85 ton/meter. Deze trekkers zijn volledig uitgerust: volledige ADR-uitvoering, voorzien van doorlopende ontheffingen (lang, breed, hoog) voor exceptioneel transport, divers spanmateriaal (spanbanden, spankettingen) en goedgekeurd hijsmateriaal. Hieronder een selectie uit het trekker met kraanwagenpark.

Trailers/aanhangers

Wagenpark/aanhangersentrailersDe circa 150 eenheden volgmaterieel varieert in de ruimste zin van het woord. Zoals vlakke open opleggers, open opleggers voorzien van zijboorden, tautline gesloten opleggers (met laad- en losklep en Kooiaap aansluiting), semidiepladers, gesloten semidiepladers voorzien van laad- en losklep, uitschuifbare opleggers tot 25 meter, eurodiepladers, dieplader met laad- en losklep, citytrailers (met laad- en losklep en Kooiaap aansluiting) en aanhangwagens (wipkar) uitschuifbaar tot 10 meter. Hieronder een selectie uit het wagenpark van trailers en aanhangers.

Koerier

koerierwagen hurenVoor het snel vervoeren van kleine materialen, variërend van papieren tot pallets, beschikt MAAT over diverse koeriersauto’s en bussen. Voor iedere goederenafmeting een passend transportmiddel. Ook wanneer een laadklep nodig is voor laden en lossen.