Wagenpark

Onze wagens voldoen aan de meest recente milieueisen

Het wagenpark van MAAT Transport is veelzijdig. De 90 trekkende eenheden en 150 getrokken eenheden zijn bijna allemaal verschillend van configuratie zodat wij aan vrijwel alle wensen en eisen tegemoet kunnen komen.

Of het nu gaat om conventioneel transport of exceptioneel transport zoals zwaar transport.

Al het in te zetten materieel voldoet aan de wettelijke eisen. Het wagenpark van MAAT Transport is relatief jong en voldoet aan de meest recente en/of in de toekomst geldende milieueisen. Al onze voertuigen zijn uitgerust met boordcomputers voor Tracking & Tracing met realtime informatie.

Vraag nu een offerte aan

Meer weten?

Kom eenvoudig in contact via de website.

Contact met MAAT

Het wagenpark van MAAT

Bekijk één van onze mogelijkheden:

Bakwagens

MAAT biedt een groot assortiment bakwagens met een laadvermogen tot bijna 15.000 kg. Deze bakwagens kunnen wij zowel voor open of gesloten (tautliner) vervoer inzetten door onder andere diverse wissellaadbakken (afzetbakken). De gesloten (tautliner) bakwagens zijn voorzien van een laadklep met een laadvermogen tot 2.500 kg. Alle bakwagens hebben een aansluiting voor een aanhangwagen (wipkar).

Bakwagens + Kraan

In deze categorie kunnen wij bakwagens voorzien van hydraulische laad- en loskraan bieden. De autolaadkraancapaciteit varieert van 15 ton/meter tot aan 110 ton/meter.  Alle bakwagens zijn voorzien van een aansluiting voor een aanhangwagen (wipkar). De mogelijkheid bestaat om een uitschuifbare aanhanger (tot 10 meter) in te zetten.

Trekkers + Kraan

De autolaadkraancapaciteit van de trekkers met kraan varieert van 20 ton/meter tot aan 85 ton/meter. Deze trekkers zijn volledig uitgerust: volledige ADR-uitvoering, voorzien van doorlopende ontheffingen (lang, breed, hoog) voor exceptioneel transport, divers spanmateriaal (spanbanden, spankettingen) en goedgekeurd hijsmateriaal.

Trailers/Aanhangers

trailers

De circa 150 eenheden volgmaterieel varieert in de ruimste zin van het woord. Zoals vlakke open opleggers, open opleggers voorzien van zijboorden, tautliner gesloten opleggers (met laad- en losklep en Kooiaap aansluiting), semidiepladers, gesloten semidiepladers voorzien van laad- en losklep, uitschuifbare opleggers tot 25 meter, eurodiepladers, dieplader met laad- en losklep, citytrailers (met laad- en losklep en Kooiaap aansluiting) en aanhangwagens (wipkar) uitschuifbaar tot 10 meter.

Koerier

Voor het snel vervoeren van kleine materialen, variërend van papieren tot pallets, beschikt MAAT over diverse koeriersauto’s en bussen. Voor iedere goederenafmeting een passend transportmiddel. Ook wanneer een laadklep of kleine kraan nodig is voor laden en lossen.

Vraag nu meer informatie op

Heeft u uitzonderlijk transport dat professioneel en betrouwbaar uitgevoerd moet worden? Doe dan een aanvraag voor regulier transport of exceptioneel transport bij MAAT. We hebben veel ervaring met exceptioneel transport in Nederland en buiten Nederland.

We helpen graag verder om het transport in goede banen te leiden.

Of het nu gaat om een levering naar een klant of een complete bedrijfsverhuizing: wij staan voor u klaar! Neem gerust contact met ons op om uw aanvraag voor transport te bespreken.

Telefonisch zijn we bereikbaar op 078 – 691 28 00 of stuur uw e-mailbericht naar: info@maat4pl.nl.

Boa Bouakline
Transport Manager

Telefoon 078 69 95 651

JvH
Jeroen van Hemert
Sales Manager

Telefoon 078 691 2800

Vraag nu uw offerte op