Magazijntrucks

Magazijntrucks zorgen voor veilig en efficiënt transport van goederen in een magazijn. Naast het vervoeren van het interne transport in een magazijn worden ze ook in andere industriële omgevingen gebruikt. Magazijntrucks zijn er in verschillende soorten, met elk hun eigen functie. Veelgebruikte magazijntrucks zijn handpallettrucks en stapelaars.

Het aanbod magazijntrucks

MAAT heeft een merkonafhankelijk aanbod handpallettrucks en stapelaars.

EP pallettruck EPL154

Handpallettrucks

EP WSA-16

Stapelaars

Bekijk alle magazijntrucks

Soorten magazijntrucks bij MAAT

Binnen het assortiment van MAAT zijn er diverse opties beschikbaar om te ondersteunen bij logistieke taken in een magazijn.

Handpallettrucks

Een handpallettruck is een onmisbaar hulpmiddel voor het verplaatsen van pallets in een magazijnomgeving. Deze handbediende palletwagen maakt het gemakkelijk om zware pallets te verplaatsen.

Stapelaars

De stapelaar is een krachtiger alternatief voor de handpallettruck. De machine wordt aangedreven door een elektromotor. Hierdoor kan de stapelaar pallets met meer gewicht verplaatsen. Bovendien kan de stapelaar niet alleen horizontaal verplaatsen, maar heeft de machine ook een verticale hefcapaciteit. Dit maakt het heel gemakkelijk om pallets te stapelen.

Magazijntruck kopen of huren

Magazijntrucks zijn essentieel voor een soepele verloop van logistieke binnen een magazijn. MAAT biedt de mogelijkheid om magazijntrucks te huren voor een korte of langere periode of om de magazijntrucks aan te schaffen. Zo is er voor ieder bedrijf en iedere situatie een passende oplossing.

Magazijntrucks bij MAAT

Magazijntrucks bij MAAT vindt u in verschillende varianten. Wilt u weten welke het beste geschikt is voor uw klus of bedrijf? Neem contact met ons op. Wij voorzien u graag van een passend advies over de opties voor magazijntrucks.

Viggo Bok
Viggo Bok
Accountmanager

Telefoon 078 691 2800

Neem contact met ons op