100% elektrische bedrijfswagens voor de industrie

Duurzame en efficiënte mobiliteit zonder CO2 uitstoot. MAAT E-Mobility adviseert en ontzorgt op het gebied van 100% elektrische bedrijfswagens. Wij werken merkonafhankelijk en door de jarenlange ervaring en expertise die wij als bedrijf hebben opgebouwd binnen de industrie kunnen wij klanten optimaal faciliteren in dit traject. Wij weten wat er speelt binnen de e-mobility wereld en houden trends en ontwikkelingen nauwlettend in de gaten.

Voor de industrie / facilitair lichten wij de Addax MT15n kort uit. Door zijn robuuste en sterke bouw in combinatie met een basis laadvermogen van 1024 kg, afhankelijk van de opbouw en met een breedte van 1 meter 40 is deze uitermate wendbaar en geschikt voor zowel intern als extern goederentransport.

De opbouw is volledig aan te passen naar de wensen van de klant. Doordat elk bedrijf anders is en wij een adviserende rol hanteren, kijken we gezamenlijk naar de uitdagingen die er zijn en zorgen vervolgens voor een passende oplossing.

Meer informatie

Meer weten?

Kom eenvoudig in contact via de website.

Contact met MAAT

Modellen

Addax MT15n

Download gratis leaflet

Cargo XC

Download gratis leaflet

Addax MT15n

Download gratis leaflet

Selvo LT Cargo

Download gratis leaflet

Etuk L2

Download gratis leaflet

Paxster

Download gratis leaflet

Onderhoud of service
Heeft uw elektrische voertuig een servicebeurt nodig of heeft deze storing. Wij hebben een eigen werkplaats voor elektrische voertuigen. We verzorgen ook onderhoud op locatie door heel Nederland.

Duurzaam en rendabel
Het opladen van onze elektrische voertuigen gaat gemakkelijk en snel. In ongeveer 6 uur zijn de elektrische voertuigen doormiddel van een 230V aansluiting via het stopcontact weer opgeladen.  Met een lithium batterij is het daarnaast geen probleem om tussentijds op te laden. De enige vaste kosten die er zijn is de elektriciteit en voor een volle lading is dit ongeveer 2 a 3 euro.

Daarnaast zorgt u met een elektrisch voertuig voor geen CO2 uitstoot en voldoet u aan de Green Deal Zero Emission stadslogistiek. Deze deal is om steden schoner en veiliger te maken door in 2025 zoveel mogelijk soorten vervoer op de weg te hebben die geen schadelijke stoffen uitstoten.

Vraag nu uw offerte op

Vraag nu meer informatie op

Op zoek naar een betrouwbare onderhoudspartner voor uw elektrische bedrijfsvoertuig(en)? Neem vrijblijvend contact op met Richard Kunst.

Vraag nu uw offerte op