Addax MT15n

Bent u al bekend met de Addax MT15n? Bij MAAT E-Mobility kunt u terecht voor het kopen of huren van kwalitatief goede en betrouwbare elektrische bedrijfsvoertuigen. Zo beschikken we ook over voertuigen van het merk Addax Motors. Dit merk voor elektrische voertuigen maakt het mogelijk om een elektrische bestelbus of auto aangepast op uw behoeften te realiseren. Zo kunt u genieten van productie op maat. Rij CO2 neutraal en geniet van de stilte tijdens het rijden!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan meer informatie op.

Neem contact op

Modellen

Addax MT15n
Download gratis leaflet
Addax MT15n
Addax-MT15n
Download gratis leaflet
Meer informatie ontvangen
Vraag nu uw offerte op
Addax MT15n
Addax MT15n | MAAT E-Mobility

Denkt u erover na om een passend elektrisch voertuig te kopen of te huren? Ga dan voor het merk Addax Motors! De Addax MT15n is een 100% elektrisch, groen, compact, wendbaar en aangenaam stil voertuig. Gaat u voor een open of gesloten laadbak, geïntegreerd koelsysteem, handige sorteerinrichting, of alleen de chassis cabine? Bij dit type voertuig kan het allemaal. Zo kunt u dit voertuig op maak laten ontwerpen voor hetgeen waarvoor u deze nodig heeft. Er zijn al meerdere modellen ontwikkeld voor pakketbezorgers, pretparken, magazijn/logistiek, steden en gemeenten. Sluit u zich bij de Addax familie aan? Laat onze medewerkers u helpen en ontvang gedegen advies over onze voertuigen.

Meer informatie

Met het oog op de toekomst

Werken aan een duurzame industrie

Bewust omgaan met het milieu gaat voor MAAT verder dan voldoen aan wet- en regelgeving.

Het gaat er ook om dat we blijven investeren in een wagenpark dat schoner wordt, dat we sturen op zuinig en veilig rijgedrag van onze chauffeurs via het Shell Fuelsave Partnerschap en dat we aandacht hebben voor energiebewuste besparingen die soms net wat meer vindingrijkheid vragen.

Veiligheid is een proces van continu verbeteren. Veiligheid is voor ons bedrijf van levensbelang.

We nemen daarom verregaande maatregelen om de veiligheid van onze mensen, van onze klanten en van medeweggebruikers te waarborgen.

Onze diensten

Naast de verkoop van de Addax hebben we ook het merk Flinc in ons assortiment. Wilt u liever een ander merk, vraag dan naar de mogelijkheden bij onze medewerkers. Naast de verkoop en verhuur van elektrische bedrijfsvoertuigen hebben we opgeleide servicemonteurs in dienst die u snel en vakkundig kunnen helpen als uw elektrische voertuig niet meer naar behoren werkt of een onderhoudsbeurt nodig heeft.

Meer informatie aanvragen

Wilt u meer informatie aanvragen over de Addax MT15n? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Dit kunt u doen via ons contactformulier of door te bellen naar 078 691 28 00. Een van onze medewerkers zal u dan te woord staan en helpen bij uw vragen. Tot snel bij MAAT!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Toestemming*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Lees meer over duurzame mobiliteit

Duurzaam transport
Elektrische mobiliteit
Elektrische bakwagen
Duurzame last mile delivery
Elektrische bezorgwagen