Zeecontainer huren voor tijdelijke opslag

Bent u op zoek naar tijdelijk opslagmogelijkheden in een container of wilt u uw goederen in een container vervoeren? MAAT kan u voorzien in de huur van een zeecontainer en indien gewenst ook het transport verzorgen. We beschikken over verschillende soorten zeecontainers, waarbij de 20ft en 40ft container het meest gangbaar zijn. U kunt dus zowel zakelijk als privé een container huren. Het maximale beladingsgewicht van een 20 ft container is 5.5 ton, voor de overige containers (zoals een 40 ft opslagcontainer) overleggen wij dit graag voorafgaand aan de containerverhuur.

Zeecontainer huren

Meer weten?

Kom eenvoudig in contact via de website.

Contact met MAAT

Waarom een opslagcontainer huren?

Ervaar de voordelen!

Het grote voordeel van een zeecontainer is dat uw bezittingen in de gehuurde opslagcontainer droog staan en dat de zeecontainer ook afsluitbaar is. Bij het huren van de container kunt u eveneens vragen naar verhuisdekens, spanbanden en foam om uw goederen te beschermen.

Een zeecontainer huren kan in veel verschillende situaties uitkomst bieden, denk aan:

  • U gaat binnenkort verbouwen en zoekt een veilige plek om uw inboedel voor die periode te kunnen opslaan;

  • U organiseert een groot evenement, zoals een bruiloft of familiefeest, en kunt de benodigdheden niet thuis kwijt;

  • Er staat een privé- of zakelijke verhuizing voor de deur en u hebt tijdelijke opslag nodig voor uw (kantoor)meubilair;

  • Uw bedrijfsruimte is niet toereikend om uw materialen te kunnen opslaan;

  • U kunt al uw hobbyartikelen niet meer thuis kwijt en zoekt een plek om deze voordelig onder te brengen.

Uiteraard zijn dit slechts enkele redenen waarom onze klanten van containerverhuur gebruikmaken. Een voordeel van het huren van een zeecontainer bij MAAT is dat u een container huurt per dag. U kunt de container op eigen terrein opslaan of uw container bij MAAT in Alblasserdam stallen, binnen of buiten. Wilt u een zeecontainer huren en hebt u specifieke wensen? Neem dan gerust contact op voor meer informatie over containerverhuur voor tijdelijke of permanente opslag!

Veel gestelde vragen over (zee)containerverhuur

Bekijk meer informatie over zeecontainer huren bij MAAT

Een container huren heeft veel voordelen ten opzichte van het huren van een opslagruimte in een pand of opslag van uw spullen thuis. De prijs om een zeecontainer te huren bij MAAT is afhankelijk van de aantal dagen dat u de container wilt huren. Maar een zeecontainer huurt u bij MAAT al vanaf €3,75 per dag!

Er zitten verder geen haken en ogen aan de containerverhuur van MAAT. Wij doen ons best om de containerverhuur voor u zo flexibel mogelijk te maken. Interesse in meer informatie omtrent de prijs van een zeecontainer huren? Neem vrijblijvend contact op!

Onze containerverhuur biedt u opslagcontainers in verschillende groottes aan. Het maximale beladingsgewicht van een 20 ft container is 5.5 ton, voor de overige containers (zoals een 40 ft opslagcontainer) overleggen wij dit graag voorafgaand aan de containerverhuur.

Uiteraard is het altijd mogelijk om contact op te nemen met een van onze medewerkers. Zij geven u graag persoonlijk advies om het huren van een container voor u zo voordelig mogelijk te maken. U kunt onze medewerkers vragen stellen over de prijs van de containerverhuur en over welke verschillende maten containers er beschikbaar zijn. Wij staan altijd voor u klaar.

In de meeste gevallen is het niet nodig om een vergunning aan te vragen wanneer u een container plaatst. Vaak is er wel een vergunning nodig wanneer de container geplaatst wordt in een parkeerzone of aan de openbare weg.

Omdat de huurder te allen tijde zelf verantwoordelijk blijft voor de plaatsing van de container, is het altijd raadzaam om bij de gemeente waar de container geplaatst gaat worden, navraag te doen over het eventuele beleid voor vergunningen ter plaatse. Eventuele boetes die het gevolg zijn van onwettelijk plaatsen van een opslagcontainer worden namelijk direct verlegd naar de huurder.

Indien er geen ruimte is om de gehuurde container bij u voor de deur te laten staan, is opslag bij MAAT Logistiek in Alblasserdam ook mogelijk. Wij bieden zowel binnen- als buitenopslag. MAAT Logistiek biedt warehousing en opslag met meer dan 10.000 m2 aan capaciteit. Wilt u meer weten over onze warehouse- en opslagmogelijkheden náást het huren van een container? Neem dan vrijblijvend contact op. We helpen u graag verder!

MAAT Containerverhuur is niet aansprakelijk voor schade en/of letsel ontstaan door onjuist gebruik van de zeecontainer. De huurder is zelf aansprakelijk voor schade die ontstaat uit het onvoldoende treffen van maatregelen om ongevallen (en schade) van werknemers, klanten en overige derden te voorkomen.

Ook moet de huurder van een container er zelf voor zorg voor dragen dat er voorzieningen zijn getroffen zodat het plaatsen van de container geen schade aan de ondergrond kan veroorzaken. Mocht er door de geplaatste container toch schade aan de ondergrond zijn veroorzaakt, dan is MAAT Containerverhuur hiervoor niet aansprakelijk.

Zeecontainer huren

Gewoon mogelijk bij MAAT

Een zeecontainer huren voor tijdelijke opslag? vul dan onderstaande aanvraagformulier in:

  • DD dash MM dash JJJJ
  • DD dash MM dash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.