Techniek

MAAT Techniek voert volledig onderhoud en keuringen uit van uiteenlopende voertuigen, van bestelbus tot touringcar ongeacht merk, type of grootte. We beschikken hiervoor over een grote, compleet uitgeruste werkplaats in Alblasserdam.

Daarnaast biedt onze geautomatiseerde Truckwash de mogelijkheid om alle denkbare voertuigen volledig te reinigen. Zowel de Truckwash als de werkplaats zijn Bovag gecertificeerd.

Selecteer één van onze diensten:

Reparatie & Onderhoud

Keuringen en inbouw

Truckwash

Neem contact op

Techniek in beeld

Het MAAT-Gevoel

Dat is wat al onze mensen gemeen hebben. Wat dat is? De wetenschap dat je in een informeel en familiair bedrijf werkt waar onderlinge samenwerking belangrijk is. Waar mensen betrokken zijn en met plezier naar hun werk gaan. Een bedrijf waar het dagelijks over logistiek en over zwaar en exceptioneel transport gaat, maar waar het in feite om de mensen draait. En zo voelt het ook.

Dat is het MAAT-gevoel. En dat maakt dat ook jij je snel zult thuis voelen bij MAAT.

Ook werken bij MAAT? Bekijk onze vacatures
MAAT Transport vrachtwagens

Uw wereld in beweging

MAAT is een allround logistiek dienstverlener uit Zuid-Holland. In 1934 opgericht en uitgegroeid tot een familiebedrijf van formaat dat uw wereld in beweging houdt. Met exceptioneel transport en contractvervoer.

Met alle denkbare dienstverlening rondom interne transportmiddelen en bedrijfsauto’s. Met warehousing én een concept voor truckparking.

Meer over MAAT