Techniek

MAAT Techniek voert volledig onderhoud en keuringen uit van uiteenlopende voertuigen, van bestelbus tot touringcar ongeacht merk, type of grootte. We beschikken hiervoor over een grote, compleet uitgeruste werkplaats in Alblasserdam. Daarnaast biedt onze geautomatiseerde Truckwash de mogelijkheid om alle denkbare voertuigen volledig te reinigen. Zowel de Truckwash als de werkplaats zijn Bovag gecertificeerd.

Steven de Kloe

REPARATIE EN ONDERHOUD VAN BEDRIJFSVOERTUIGEN

Het onderhoud van de bedrijfswagens vindt plaats in onze moderne werkplaats. Met gebruik van diagnostische apparatuur kunnen wij binnen korte tijd analyseren wat er mis is met de wagen en de storing snel verhelpen. Onze goed opgeleide monteurs zorgen ervoor dat uw materieel weer snel beschikbaar is voor gebruik. MAAT Techniek biedt daarnaast een storingsdienst die 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar is. Openingstijden voor onderhoud en reparatie zijn van maandag tot en met vrijdag van 07.30 tot 18.00.

KEURINGEN EN INBOUW

Onze monteurs zijn opgeleid om alle materieel te keuren, zoals APK keuring, tachograaf keuring, laadklepkeuring en de keuring van autolaadkranen. Sinds kort is daar de keuring van autobeveiligingssysteem bijgekomen. Ook voor de inbouw van boordcomputers, navigatie- en audiosystemen is MAAT het juiste adres. Hiermee kunnen we u dus helpen met het onderhoud van bedrijfsvoertuigen zoals een bus, bestelbus en vrachtwagen. Maar ook voor particulieren bieden we een oplossing in de vorm van onderhoud aan campers.

TECHNIEK IN BEELD

TRUCKWASH

In de geautomatiseerde Truckwash werken we dagelijks om uw wagen zo efficiënt en snel mogelijk blinkend schoon te wassen. Ook voor het HACCP reinigen van de binnenzijde van wagens kunt u terecht bij de Truckwash. Bij iedere wasbeurt spaart u voor leuke cadeaus of een gratis wasbeurt. De Truckwash is geopend van maandag t/m zaterdag. Maandag t/m woensdag van 8.00 tot 18.00 uur. Donderdag van 8.00 tot 19.00 uur. Vrijdag van 8.00 tot 21.00 uur en zaterdag van 8.00 tot 13.30 uur. Bekijk hier de prijslijst.

Mogelijkheden MAAT Techniek

Meer weten over de mogelijkheden van MAAT techniek voor uw bedrijfsvoertuigen of uw particuliere voertuigen? Neem vrijblijvend contact op of kom langs op de werkplaats in Alblasserdam.

MAAT TRUCKWASH