100% elektrische bedrijfsvoertuigen voor de zorg

Duurzaam, fluisterstil en geen CO2 uitstoot. Elektrische voertuigen zijn uitermate geschikt voor de zorgwereld. Denk hierbij niet alleen aan goederentransport, maar ook aan personenvervoer. MAAT E-Mobility adviseert en ontzorgt op het gebied van 100% elektrische bedrijfswagens. Wij werken merkonafhankelijk en hebben al meer dan 10 jaar ervaring in elektrische voertuigen.

Voor de zorg lichten wij de Mellor bus kort uit. De bussen in de Orion-reeks zijn aan te passen en in hoge mate te configureren voor de gewenste functionaliteit van zowel chauffeur als passagiers.
Doelmatigheid in grootte, ontwerp en brandstofbesparing maken deze bus geschikt op meerdere gebieden zoals stads- en terreinvervoer en vervoer van cliënten van instellingen. De prima
toegankelijkheid biedt comfort aan chauffeur en passagiers.

Meer informatie

Meer weten?

Kom eenvoudig in contact via de website.

Contact met MAAT

Modellen

Wijkhopper

Download gratis leaflet

Wijkhopper

Wijkhopper
Download gratis leaflet

Wijkhopper

Personenvervoer met wijkhopper
Download gratis leaflet

Mellor Orion

Download gratis leaflet

Addax MT15n

Download gratis leaflet

Onderhoud of service
Heeft uw elektrische voertuig een servicebeurt nodig of heeft deze storing. Wij hebben een eigen werkplaats voor elektrische voertuigen. We verzorgen ook onderhoud op locatie door heel Nederland.

Daarnaast zorgt u met een elektrisch voertuig voor geen CO2 uitstoot en voldoet u aan de Green Deal Zero Emission stadslogistiek. Deze deal is om steden schoner en veiliger te maken door in 2025 zoveel mogelijk soorten vervoer op de weg te hebben die geen schadelijke stoffen uitstoten.

Vraag nu uw offerte op

Vraag nu meer informatie op

Op zoek naar een betrouwbare onderhoudspartner voor uw elektrische bedrijfsvoertuig(en)? Neem vrijblijvend contact op met Richard Kunst.

Vraag nu uw offerte op