Heftrucks voor intern transport

Intern transport betreft al het transport van goederen binnen een fabrieks- of bedrijventerrein. Om de goederen zo efficiënt en veilig mogelijk te vervoeren is het zaak dat de juiste machine wordt gebruikt. MAAT Heftrucks heeft een uitgebreid aanbod en biedt de mogelijkheid tot maatwerk. Door de jarenlange ervaring beschikt MAAT Heftrucks over tal van betrouwbare partners/leveranciers waardoor we altijd in staat zijn een geschikte machine voor u te vinden.

Ontdek alle machines voor intralogistiek

In onderstaand overzicht vindt u alle soorten transportmiddelen die wij aanbieden bij MAAT Heftrucks. Wij bieden ook milieuvriendelijke machines, waaronder van het merk STILL, EP en Manitou.

Heftrucks

Magazijntrucks

Verreikers

Hoogwerkers

EFL252

EP producten

Alle producten

De mogelijkheden bij MAAT

Bij MAAT voldoen we graag aan al uw behoeften omtrent machines voor intern transport, om die reden bieden we zowel koop- als verhuuropties aan. Indien er behoefte is aan tijdelijke toegang tot machines, bieden wij zowel korte als lange termijn verhuurmogelijkheden aan. 90% van onze verhuurvloot is minder dan 5 jaar oud, wat betekent dat u ook bij de keuze voor verhuur kunt vertrouwen op moderne, efficiënte en betrouwbare machines.

Kies de juiste machine voor intern transport

Alvorens u een machine voor intern transport aanschaft of huurt, is het naast het bepalen van het beschikbare budget vanzelfsprekend van groot belang om goed te bekijken in welke situatie u de machine gaat gebruiken. Binnen MAAT Heftrucks beschikken we over de expertise om u te informeren welke machine het beste past bij uw behoefte.

Heeft u al een machine, dan weet u welke kenmerken uw volgende machine moet hebben. Desondanks is het altijd zinvol om in een gesprek alle kenmerken nog eens nader te bekijken. Denk dan bijvoorbeeld aan:

  • Keuze voor aandrijving (elektrisch, diesel, LPG)

  • Type mast en hefhoogte

  • Benodigde banden

  • Benodigde gangpadbreedte

  • Cabine specificaties

  • Type vorken

Contact over onze machines

Bij MAAT vindt u een ruim assortiment van verschillende middelen voor intern transport. Hierbij bieden wij de mogelijkheid om de voertuigen te kopen en huren voor korte of lange termijn. Dankzij ons netwerk van partners en leveranciers vinden we altijd een passende machine voor uw bedrijf.

Onze specialisten helpen u graag verder met de keuze voor de specifieke machine die past bij uw wensen.

Neem contact met ons op