Interne transportmiddelen van EP Equipment

Op onze site vindt u een greep uit het aanbod van de interne transportmiddelen van het merk EP. EP equipment timmert al jaren aan de weg en heeft inmiddels sterk groeiend marktaandeel op het gebied van elektrische heftrucks, stapelaars en pallettrucks. Doordat er veelal gekozen kan worden voor een onderhoudsvrije Lithium batterij die eveneens geschikt is voor tussenladingen zien we dat de vraag naar EP producten sterk toeneemt. Voeg daaraan toe dat er sprake is van een goede prijs/kwaliteit verhouding en u begrijpt dat er interesse is in een uitgewerkt voorstel.

Vanuit MAAT Heftrucks kunnen we u als universele aanbieder van intern transportmiddelen uitstekend voorzien van een “maat’werk voorstel voor die machine die het beste bij uw inzet past. Mocht u dan ook niet direct een machine vinden die past bij uw wensen, neem dan gerust contact met ons op zodat we aan de hand van een zorgvuldige inventarisatie de juiste machine kunnen aanbieden.

Meer informatie

Meer weten?

Kom eenvoudig in contact via de website.

Contact met MAAT

Onze EP producten

Direct op voorraad of binnen 3 maanden leverbaar!

Heftruck CPD18TVL

Heftrucks

Informatie
EP Equipment stapelaar

Stapelaars

Informatie
EP Equipment EPL154

Pallettrucks

Informatie

De voordelen van EP Equipment

  • Duurzaam

  • CO2 neutraal

  • Elektrisch

  • Veelal lithium batterij*

  • *Geheel onderhoudsvrij

  • *Tussenladingen mogelijk

Voor een tijdelijke periode

Gaat uw voorkeur toch uit naar een tijdelijk gebruik van een machine, kijk dan voor meer informatie bij Heftruck Verhuur. Wilt u niet direct de investering in een machine doen, maar kiest u liever voor een constructie met een maandelijkse betaling, dan vindt u deze informatie bij Heftruck Lease.

Heftrucks

Ontvang persoonlijk advies

MAAT Heftrucks beschikt over meer machines dan we op onze website vermelden. Staat de door u gewenste machine er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op zodat we uw MAATwerk aanvraag in behandeling kunnen nemen.

Telefonisch zijn we bereikbaar op 078-699 56 59 of stuur uw e-mailbericht naar: sales@maat4pl.nl.

Viggo Bok
Viggo Bok
Accountmanager

Telefoon 078 691 2800

Vraag nu uw offerte op