Heftrucks

MAAT Heftrucks verkoopt, verhuurt en onderhoudt nagenoeg alle vormen van intern transport. Van handpalletwagen tot ruwterreintruck. Daarbij staan betrouwbaar advies en optimale serviceverlening voorop. Vanuit onze kennis en ervaring met alle toonaangevende merken/producten kunnen we u persoonlijk adviseren bij het maken van de beste keuze. We bieden u de mogelijkheid om materieel te kopen, huren of leasen. Indien gewenst inclusief machinist.

VERHUUR VAN HEFTRUCKSMAAT-Heftrucks-4

MAAT Heftrucks heeft altijd diverse verhuurmachines beschikbaar, variërend van pallettrucks tot aan industriële vorkheftrucks
en/of bouwmachines zoals (ruw)terreintrucks/verreikers. Indien nodig kunnen we binnen 24 uur snel en flexibel inspelen op bijvoorbeeld seizoensinvloeden of onverwachte orders die een bedrijfsproces kunnen beïnvloeden. Voor meer informatie en beschikbaarheid bekijk onze verhuurpagina.

KOOP- EN LEASEMOGELIJKHEDEN VAN HEFTRUCKS

MAAT Heftrucks biedt diverse mogelijkheden voor de aanschaf of lease van intern transportmateriaal. Denk hierbij aan de huur van materiaal op basis van flexibele huurperiodes, waarbij u zelf de lengte van de periode bepaalt. Voor de langere looptijden bieden we de mogelijkheid om te leasen. In overleg stellen we samen met de klant de looptijd, eventuele onderhoudsafspraken en vorm van verzekering vast. Ten slotte is een huurkoopovereenkomst inclusief overname ook mogelijk. Lees meer over heftrucks kopen en heftruck lease.

MAAT-Heftrucks-48

OCCASION HEFTRUCKS KOPEN

MAAT Heftrucks beschikt over een breed assortiment aan gebruikte vorkheftrucks, reachtrucks, stapelaars, palletwagens, ruwterreintrucks en verreikers. De occasion machines van MAAT worden technisch nagelopen, krijgen een grote onderhoudsbeurt en worden voorzien van een nieuwe BMWT veiligheidskeuring . Indien gewenst spuiten wij de machine, zodat deze optisch in nieuwstaat is. De machine wordt franco afgeleverd inclusief garantie.

Onze occasion machines en onderdelen staan in de webshop. Staat de machine van keuze er niet tussen, neem dan contact met ons op. Wij inventariseren de wensen en gaan op zoek in ons Europese netwerk naar een passende machine binnen het gestelde budget.

 

Naast de machines voor intern transport levert MAAT Heftrucks ook aanverwante producten;

Voor meer informatie omtrent bovenstaande (gebruikte) producten, raadpleeg onze webshop

ONDERHOUD EN SERVICEDIENST

MAAT Heftrucks heeft de monteurs en de capaciteit om alle machines te onderhouden, te repareren en te keuren. We stemmen onze service af op de wensen en eisen van de klant en bepalen samen de frequentie van preventief en correctief onderhoud en de jaarlijkse BMWT-keuring. We kunnen zelfs de totale planning van het onderhoud in beheer te nemen, zodat u zeker weet dat uw machines altijd naar behoren presteren. Daarnaast kunt u altijd rekenen op onze 24/7 storingsdienst en ons uitgebreide onderdelenmagazijn. Lees meer over heftruck onderhoud.

MAAT-Heftrucks-37

TOTALE CONTROLE MET FLEETMANAGEMENT

MAAT Heftrucks biedt ook een fleet-managementsysteem. Hierdoor heeft u totale controle over uw interne transportvloot en kunt u de totale kosten inzichtelijk maken, beheersen en verminderen. Neem voor meer informatie contact op met onze account manager.