Heftrucks

MAAT Heftrucks verkoopt, verhuurt en onderhoudt alle vormen van intern transport. Van handpalletwagens tot ruwterreintrucks en van verreikers tot hoogwerkers. Daarbij staan betrouwbaar advies en optimale serviceverlening voorop. Vanuit onze kennis en ervaring met alle toonaangevende merken/producten kunnen we u persoonlijk adviseren bij het maken van de beste keuze.

We bieden u de mogelijkheid om materieel te kopen, huren of leasen. Beschikt u over een eigen machine? Dan verzorgt MAAT Heftrucks graag het onderhoud van uw machine(s).

Selecteer één van onze diensten:

Verhuur

Verkoop

Lease

Onderhoud

Vanaf dit jaar geldt een registratieplicht voor (land)bouwvoertuigen waaronder heftrucks, ruwterreintrucks en verreikers die breder zijn dan 1,30 meter en op de openbare weg rijden.  Onder “openbare weg” wordt ook verstaan erven, parkeerterreinen en bedrijfsterreinen die niet zijn afgesloten voor het openbaar verkeer.

Bekijk hiervoor meer informatie over de registratie van bouwvoertuigen:

Registratie

Totale controle

MAAT Heftrucks biedt de mogelijkheid van een fleet-managementsysteem aan. Hierdoor heeft u totale controle over uw interne transportvloot en kunt u de totale kosten inzichtelijk maken, beheersen en wellicht zelfs verminderen. Neem voor meer informatie contact op met onze account manager.

Contact opnemen voor fleetmangement
MAAT Transport vrachtwagens

Uw wereld in beweging

MAAT is een allround logistiek dienstverlener uit Zuid-Holland. In 1934 opgericht en uitgegroeid tot een familiebedrijf van formaat dat uw wereld in beweging houdt. Met exceptioneel transport en contractvervoer.

Met alle denkbare dienstverlening rondom interne transportmiddelen en bedrijfsauto’s. Met warehousing én een concept voor truckparking.

Meer over MAAT