Industriële verhuizingen

Specialist in industriële verhuizingen en zwaar transport

MAAT Transport is gespecialiseerd in interne machineverhuizingen en industriële verhuizingen. Bij ons bent u verzekerd van een uitstekende voorbereiding en een strak tijdschema.

We beschikken over een team van gespecialiseerde chauffeurs dat het transport van de goederen in goede banen kan leiden. Zij werken met speciale transport voertuigen die voorzien zijn van extra hulpgereedschappen zoals hydraulische vijzels, hand- en elektrische takels, rollerbanen, rol- en hefsets, stapelaars/safeliften (voor kleine ruimtes) of speciale kranen voor trappenhuizen. Behalve het transport voeren wij ook de plaatsingswerkzaamheden uit van bijvoorbeeld kluizen, schakelkasten en pompunits met behulp van onze kraanwagens met hydraulische laad- en loskranen tot 110 tonmeter.

Vraag nu een offerte aan

Meer weten?

Kom eenvoudig in contact via de website.

Contact met MAAT

Transport bij verhuizing in beeld

Uitvoering van een verhuizing en het bijbehorende exceptioneel transport in beeld:

Transport

Modulair luchtkussen transportsysteem

Gewoon bij MAAT Transport

Het modulair luchtkussen transport systeem is ontworpen om zware lasten en objecten van verschillende soorten en formaten intern te verplaatsen. Voor het luchtkussen transport systeem bestaat geen gelijkwaardig alternatief; deze technologie bespaart namelijk veel tijd en kosten. De investering is relatief laag, het proces veilig en het resultaat effectief. Dankzij het modulaire ontwerp, waardoor het systeem direct inzetbaar is voor diverse (exceptionele) logistieke doeleinden, is dit luchtkussen transport systeem zeer geschikt voor het zware werk tot aan 18 ton! Bekijk hoe het werkt: 

Voor de maximale stabiliteit worden 4 luchtkussenmodules onder de last geschoven, zodat het gewicht van de lading relatief gelijkmatig over de luchtkussenmodules verdeeld wordt. De luchtkussenmodules worden aangesloten op de besturingseenheid, die aangesloten is op het persluchtsysteem. Met behulp van de luchtdrukregelaars wordt de luchtdruk geleidelijk verhoogd, totdat de modules de last van de grond heffen. Op deze manier wordt er een dunne film van lucht gevormd onder de modules. Het object “zweeft” nu op deze film van lucht, vrijwel wrijvingsloos, en is eenvoudig te verplaatsen en precies te positioneren in iedere horizontale richting. 

Er zijn meerdere personen nodig om met optimale veiligheid met dit systeem te werken en om het verschuiven van het object te begeleiden.

Geniet van deze voordelen

Bij het modulair luchtkussen transportsysteem

  • Zware voorwerpen tussen hallen verplaatsen waar kranen niet kunnen komen.

  • Geen vaste installatie in het gebouw nodig.

  • Het systeem is niet veel groter dan het object wat verplaatst dient te worden.

  • Geen puntbelasting.

  • Geen vloerslijtage vanwege de lage wrijving.

  • Verplaatsing van het object kan op de millimeter nauwkeurig en in iedere horizontale richting worden uitgevoerd.

Vraag nu meer informatie op

Heeft u uitzonderlijk transport dat professioneel en betrouwbaar uitgevoerd moet worden? Doe dan een aanvraag voor regulier transport of exceptioneel transport bij MAAT. We hebben veel ervaring met exceptioneel transport in Nederland en buiten Nederland.

We helpen graag verder om het transport in goede banen te leiden.

Of het nu gaat om een levering naar een klant of een complete bedrijfsverhuizing: wij staan voor u klaar! Neem gerust contact met ons op om uw aanvraag voor transport te bespreken.

Telefonisch zijn we bereikbaar op 078 – 691 28 00 of stuur uw e-mailbericht naar: info@maat4pl.nl.

Boa Bouakline
Transport Manager

Telefoon 078 69 95 651

JvH
Jeroen van Hemert
Sales Manager

Telefoon 078 691 2800

Vraag nu uw offerte op