Onderhoud aan uw elektrische bedrijfsvoertuig

Uw elektrische bedrijfsvoertuig staat stil. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. De gecertificeerde servicemonteurs van MAAT E-Mobility helpen u snel weer op weg!

Onderhoud aan elektrische bedrijfsvoertuigen is noodzakelijk. Soms omdat uw voertuig het niet naar behoren doet, soms omdat het tijd is voor een keuring. Bij MAAT E-Mobility kunt u terecht voor al het onderhoud aan uw elektrische voertuigen.

Meer informatie

Meer weten?

Kom eenvoudig in contact via de website.

Contact met MAAT

Gallerij

Meer informatie ontvangen

Vraag nu uw offerte op

Wij hebben ervaring met onder andere elektrische werkvoertuigen, elektrische nutsvoertuigen en elektrische werktuigdragers. Heeft u een elektrisch bedrijfsvoertuig dat onderhoud of reparatie nodig heeft? Neem dan contact op met onze werkplaats. Onze monteurs verzorgen graag het onderhoud aan uw elektrische voertuig.

Gecertificeerde monteurs en 24/7 service

U kunt bij MAAT E-Mobility terecht voor service, onderhoud, reparatie en keuring van alle elektrische transportmiddelen voor vervoer van personen en/of goederen. Onze monteurs zijn allemaal geschoold en beschikken over de certificering VOP NEN-9140 (veilig werken aan e-voertuigen). Afhankelijk van welk onderhoud benodigd is, kunnen we dit uitvoeren op de door u gewenste locatie. Daarnaast zijn wij in de mogelijkheid om stilgevallen voertuigen op te halen en ook weer terug te brengen. Uiteindelijk is het ons doel om stilstand van uw elektrische voertuigen tot een minimum te beperken en u volledig te ontzorgen.

Vraag nu uw offerte op

Vraag nu meer informatie op

Op zoek naar een betrouwbare onderhoudspartner voor uw elektrische bedrijfsvoertuig(en)? Neem vrijblijvend contact op met Richard Kunst.

Vraag nu uw offerte op