100% elektrische bedrijfswagens voor de stadslogistiek

Pakketten en goederen zo snel en efficiënt mogelijk vervoeren van punt a naar punt b met een elektrische bedrijfswagen. Vanuit de overheid is er in het klimaatakkoord afgesproken dat vanaf 2025 30 tot 40 grotere steden zero emissie zones invoeren voor stadslogistiek. MAAT E-Mobility adviseert en ontzorgt op het gebied van 100% elektrische bedrijfswagens. Wij werken merkonafhankelijk en hebben al meer dan 10 jaar ervaring in elektrische voertuigen.

De elektrische voertuigen die wij aanbieden voor de stadslogistiek hebben een hoog laadvermogen en passen in elk straatje doordat ze niet breder zijn dan 1 meter 40. De opbouw is volledig aan te passen naar de wensen van de klant. Doordat elk bedrijf anders is en wij een adviserende rol hanteren, kijken wij gezamenlijk naar de uitdagingen die er zijn en zorgen vervolgens voor een passende oplossing. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een roldeur aan de zijkant, zodat het makkelijk laden en lossen is op een stoep en geen extra ruimte nodig is.

Tijdsbesparing
Door de wendbaarheid en afmeting van onze elektrische voertuigen kunt u meer pakketjes en bestelling bezorgen dan met een normale bestelbus in een stad. Parkeren op een stoep of rijden op een fietspad is toegestaan met onze elektrische voertuigen.

Meer informatie

Meer weten?

Kom eenvoudig in contact via de website.

Contact met MAAT

Modellen

Addax MT15n

Addax MT15n
Download gratis leaflet

Citkar

Download gratis leaflet

Etuk L2

Download gratis leaflet

Cargo XC

Download gratis leaflet

Paxster

Download gratis leaflet

PLUS van Holten

Onderhoud of service
Heeft uw elektrische voertuig een servicebeurt nodig of heeft deze storing. Wij hebben een eigen werkplaats voor elektrische voertuigen. We verzorgen ook onderhoud op locatie door heel Nederland.

Duurzaam en rendabel
Het opladen van onze elektrische voertuigen gaat gemakkelijk en snel. In ongeveer 6 uur zijn de elektrische voertuigen doormiddel van een 230V aansluiting via het stopcontact weer opgeladen.  Met een lithium batterij is het daarnaast geen probleem om tussentijds op te laden. De enige vaste kosten die er zijn is de elektriciteit en voor een volle lading is dit ongeveer 2 a 3 euro.

Vraag nu uw offerte op

Vraag nu meer informatie op

Op zoek naar een betrouwbare onderhoudspartner voor uw elektrische bedrijfsvoertuig(en)? Neem vrijblijvend contact op met Richard Kunst.

Vraag nu uw offerte op