100% elektrische bedrijfswagens voor recreatie

Evenementen, campings, pretparken, allemaal plekken waar elektrische voertuigen steeds meer de voorkeur krijgen boven benzine voertuigen. Geen geluidsoverlast, geen CO2 uitstoot en zuinig in energieverbruik. Daarnaast is duurzaamheid een belangrijk onderwerp waar bezoekers steeds meer naar kijken. Door gebruik te maken van een elektrisch voertuig geeft dit een boost aan uw imago en kiest u voor een duurzame omgeving. MAAT E-Mobility adviseert en ontzorgt op het gebied van 100% elektrische bedrijfswagens. Wij werken merkonafhankelijk en hebben al meer dan 10 jaar ervaring in elektrische voertuigen.

Voor recreatie zijn zowel goederen- als personenvervoer een belangrijk onderdeel. Met MAAT E-Mobility adviseren en ontzorgen wij op elk gebied betreft elektrische voertuigen.

De opbouw is volledig aan te passen naar de wensen van de klant. Doordat elk bedrijf anders is en wij een adviserende rol hanteren, kijken we gezamenlijk naar de uitdagingen die er zijn en zorgen vervolgens voor een passende oplossing.

Meer informatie

Meer weten?

Kom eenvoudig in contact via de website.

Contact met MAAT

Modellen

Ontdek ons merkonafhankelijke aanbod elektrische tuk tuks en elektrische transport voertuigen.

Etuk Limo

Download gratis leaflet

Etuk L2

Download gratis leaflet

Etuk Vendor

Download gratis leaflet

Citkar

Download gratis leaflet

Addax motors

Download gratis leaflet

Addax met aanhanger

Download gratis leaflet

Heineken

Coca Cola

Onderhoud of service
Heeft uw elektrische voertuig een servicebeurt nodig of heeft deze storing. Wij hebben een eigen werkplaats voor elektrische voertuigen. We verzorgen ook onderhoud op locatie door heel Nederland.

Duurzaam en rendabel
Het opladen van onze elektrische voertuigen gaat gemakkelijk en snel. In ongeveer 6 uur zijn de elektrische voertuigen doormiddel van een 230V aansluiting via het stopcontact weer opgeladen.  Met een lithium batterij is het daarnaast geen probleem om tussentijds op te laden. De enige vaste kosten die er zijn is de elektriciteit en voor een volle lading is dit ongeveer 2 a 3 euro.

Daarnaast zorgt u met een elektrisch voertuig voor geen CO2 uitstoot en voldoet u aan de Green Deal Zero Emission stadslogistiek. Deze deal is om steden schoner en veiliger te maken door in 2025 zoveel mogelijk soorten vervoer op de weg te hebben die geen schadelijke stoffen uitstoten.

Vraag nu uw offerte op

Vraag nu meer informatie op

Op zoek naar een betrouwbare onderhoudspartner voor uw elektrische bedrijfsvoertuig(en)? Neem vrijblijvend contact op met Richard Kunst.

Vraag nu uw offerte op