Een elektrisch bedrijfsvoertuig kopen of huren

Uw wagenpark met bedrijfsvoertuigen verduurzamen? Bij MAAT E-Mobility kunt u terecht voor elektrische bedrijfsvoertuigen.

Met merken als Addax en Flinc in het assortiment kunt u bij MAAT E-Mobility terecht voor kwalitatief goede en betrouwbare elektrische bedrijfsvoertuigen. Kom gerust eens langs bij onze showroom in Alblasserdam, dan laten wij u graag alle opties en mogelijkheden zien. Er zit gegarandeerd wat voor u bij!

Vraag nu een offerte aan

Meer weten?

Kom eenvoudig in contact via de website.

Contact met MAAT

U hebt ze misschien wel eens zien rijden: elektrische bedrijfsvoertuigen. Een stuk duurzamer dan de vervuilende voertuigen die momenteel nog veel gebruikt worden. Wilt u ook een duurzaam en volledig elektrisch bedrijfsvoertuig kopen of huren? Dan bent u bij MAAT E-Mobility aan het juiste adres. Wij hebben een ruim aanbod aan elektrische voertuigen en denken graag met u mee. Wij zijn onder andere dealer van Addax en Flinc, maar kunnen indien gewenst ook andere merken leveren. Wist u dat wij daarnaast ook opgeleide servicemonteurs in dienst hebben die u snel en vakkundig helpen als uw elektrische voertuig niet meer naar behoren werkt of een onderhoudsbeurt nodig heeft? Wij bieden een totaalpakket en ons voornaamste doel is volledige ontzorging.

Lees meer over onderhoud aan elektrische bedrijfsvoertuigen

Addax

De wereld van elektrische (bestel)wagens is voor sommigen nog een “jungle”. Daarom is het van groot belang een goed advies te ontvangen. Welk type voertuig past het beste bij mijn doelstellingen en welke specificaties leveren mij het grootste gebruiksgemak? En zo zijn er tal van zaken die tijdens de inventarisatie in kaart dienen te worden gebracht.

Vanuit MAAT E-Mobility voorzien we u graag van een gedegen advies waarbij we eveneens de Addax voertuigen onder de aandacht brengen, waar kwaliteit, gebruiksgemak en comfort voorop staat.

Zoals aangegeven voorzien we u graag van informatie op basis van uw wensen. Om toch alvast een indruk te krijgen van de mogelijkheden vindt u onderstaand de mogelijkheden van de populaire Addax MT15n uitvoering. Het grote voordeel van dit voertuig is dat de standaard chassis-cabine ook kan worden voorzien van een (gesloten) laadbak, koelwagen, afvalcontainer en hydraulische kiepbak al dan met extra opslagruimte voor bijvoorbeeld gereedschap.

Daarnaast is er een keuze voor een motorisering met een snelheid van 55 of 70 km per uur en een actieradius tot 132 km (WLTP). Afhankelijk van de uitvoering is het maximale laadvermogen 1024 kg. De MT15n is compact en wendbaar en is vanzelfsprekend geheel emissievrij (0% CO2).

Kortom is iedere uitvoering uiteindelijk MAATwerk ! Wilt u meer informatie over welke voertuig past bij uw wensen, neem dan contact met ons op voor een mondelinge toelichting of een bezoek aan onze showroom.

MAAT Logistiek KiepwagenMAAT Logistiek Kiepwagen

Waar zijn elektrische voertuigen zoal voor geschikt?

Steeds meer bedrijven verruilen hun vervuilende voertuigen voor een oplossing die duurzamer is. Maar waar kun je de elektrische bedrijfsvoertuigen van MAAT E-Mobility allemaal voor inzetten? Een aantal voorbeelden:

 • Elektrische werkvoertuigen op bedrijventerreinen of in fabriekshallen
 • Elektrische werktuigdragers voor werkzaamheden in groenonderhoud
 • Elektrische bussen voor personenvervoer bij zorginstellingen
 • Elektrische nutsvoertuigen met een open of dichte (kiep)bak voor op vakantieparken
 • Elektrische bestelwagens voor pakketbezorgers, apotheken of fooddelivery
 • Elektrische kleine auto’s voor regionale makelaars, huisartsen of

Denkt u erover na om een passend elektrisch voertuig te kopen of te huren? Wij kijken graag met u mee naar de mogelijkheden!

MAAT E-Mobility biedt u

 • Een ruim assortiment en merkonafhankelijk
 • Volledige ontzorging
 • 24/7 service (indien gewenst op locatie)
 • Kennis van zaken met gecertificeerd personeel
 • Korte lijntjes
 • Etc.

Vraag nu meer informatie op

Op zoek naar een betrouwbare onderhoudspartner voor uw elektrische bedrijfsvoertuig(en)? Neem vrijblijvend contact op met Jeroen van Hemert of Viggo Bok.

Jeroen van Hemert

Sales Manager

Telefoon 078 691 2800

Viggo Bok

Accountmanager

Telefoon 078 691 2800

Vraag nu uw offerte op