Een elektrisch bedrijfsvoertuig kopen of huren

Uw wagenpark met bedrijfsvoertuigen verduurzamen? Bij MAAT E-Mobility kunt u terecht voor elektrische bedrijfsvoertuigen.

Met merken als Addax en Flinc in het assortiment kunt u bij MAAT E-Mobility terecht voor kwalitatief goede en betrouwbare elektrische bedrijfsvoertuigen. Kom gerust eens langs bij onze showroom in Alblasserdam, dan laten wij u graag alle opties en mogelijkheden zien. Er zit gegarandeerd wat voor u bij!

Vraag nu een offerte aan

Meer weten?

Kom eenvoudig in contact via de website.

Contact met MAAT

Waarom een Elektrische bedrijfswagen?

In onze samenleving wordt het gebruik van E-Mobility steeds belangrijker, denk maar aan de sterke groei van de elektrische auto en het aantal E-bikes dat jaarlijks toeneemt.

Elektrische voertuigen zijn CO2 neutraal en fluisterstil, wat ideaal is voor omgevingen waar gezondheid en rust voorop staan. Daarom worden E-voertuigen veel gebruikt op vakantieparken, campings en in de zorgsector. Maar denk bijvoorbeeld ook aan drukke binnensteden waarbij het voor de stadslogistiek belangrijk is dat voertuigen slimmer, schoner, stiller, kleiner en veiliger moeten worden.

Bedenk daarbij dat hier ook tijdvensters en milieuzones een belangrijke rol (gaan) spelen en je begrijpt waarom gemeenten inzetten op het gebruik van E-voertuigen. Maar ook binnen sectoren als bijvoorbeeld industrie, facilitair onderhoud en groenvoorziening blijken de elektrische (bedrijfs) wagens met hun flexibele en veelzijdige oplossingen wenselijk om te komen tot “duurzaam transport”.

Binnen het doelgroepenvervoer is er zelfs sprake van een “Volledig Zero Emissie” beleid waarbij alle deelnemers deze ambitie onderstrepen en nastreven dit per 2025 te realiseren.

Elektrisch rijden is meer dan een voertuig met een stekker. De inzet van deze nieuwe vorm van mobiliteit levert naast het positieve effect van 0% CO2 uitstoot nog andere voordelen op. Zo kunnen E-voertuigen ook in afgesloten ruimten worden gebruikt aangezien er geen sprake is van uitlaatgas met bijbehorende vervelende geurtjes. En dan zijn er nog de financiële voordelen zoals de milieu investeringsaftrek (MIA) en geldt voor E-voertuigen geen wegenbelasting en BPM (belasting op voertuigen).

 

Vraag nu meer informatie op

Op zoek naar een betrouwbare onderhoudspartner voor uw elektrische bedrijfsvoertuig(en)? Neem vrijblijvend contact op met Richard Kunst.

Richard Kunst

Accountmanager

Telefoon 078 691 2800

Vraag nu uw offerte op