Stapelaars

Stapelaars worden gebruikt om pallets te verplaatsen. Door middel van een vorksysteem kan de stapelaar pallets eenvoudig optillen en verplaatsen. De machines worden vaak gebruikt in magazijnen en distributiecentra.

  • Offerte aanvragen
    Meer informatie
  • Offerte aanvragen
    Meer informatie
  • Offerte aanvragen
    Meer informatie
Bekijk alle stapelaars

Het gebruik van een stapelaar

Stapelaars maken het verplaatsen en tillen van pallets gemakkelijk en veilig. Een elektrische stapelaar kan goederen tot wel 2.000 kg op ongeveer 3 meter hoogte te tillen. Het is belangrijk om een stapelaar te kiezen die aansluit bij de werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden. Houd hierbij onder andere rekening met de goederen die verplaatst moeten worden, de hoogte van de stellingen en de ruimte die er is. 

Stapelaar kopen of huren

Wanneer er tijdelijk een stapelaar nodig is voor werkzaamheden in een magazijn, kunt u een stapelaar huren bij MAAT. Dit kan zowel voor een korte als lange termijn. Gaat u de stapelaar veelvuldig en voor onbepaalde tijd gebruiken? Dan is het gunstig om er een aan te schaffen. Ook dit kan bij MAAT. Door ons merkonafhankelijke aanbod hebben wij altijd de stapelaar waar u naar op zoek bent.

Heftrucks

Stapelaars bij MAAT

Stapelaars bij MAAT vindt u in verschillende varianten. Daarnaast kunnen wij ook stapelaars leveren die niet op de website zijn getoond. Neem gerust contact met ons op als u benieuwd bent naar de mogelijkheden.

Viggo Bok
Viggo Bok
Accountmanager

Telefoon 078 691 2800

Neem contact met ons op