Warehouse en opslag

Met ruim 10.000 m2 aan capaciteit

Voor het kort of lang opslaan van goederen beschikken wij in Alblasserdam over ruim 10.000m2 aan overdekte opslagcapaciteit die geschikt is voor permanente opslag en voor tijdelijke opslag. Deze opslaglocatie beschikt onder andere over bovenloopkranen met een hijscapaciteit tot en met 25 ton. Daarnaast beschikken we over 5000 m2 aan opslagcapaciteit op een buitenterrein. Naast bovenloopkranen zijn onze bedrijfshallen voorzien van (pallet)stellingen. De vloerbelasting is ruim 3.5 ton per m2.

MAAT Logistiek biedt ook cross docking, warehousing en opslag aan. Cross docking is vergelijkbaar met groupage met het verschil dat we zendingen niet opslaan maar direct sorteren en inladen voor bezorging.

Dagelijks voeren wij op onze locatie in Alblasserdam grote aantallen cross docking activiteiten uit. Dit is een methode waarbij wij de pallets en pakketten lossen in ons distributiecentrum. De goederen worden niet opgeslagen maar direct gesorteerd en weer geladen voor bezorging de dag erna bij de klant van onze opdrachtgever.

Vraag nu een offerte aan

Meer weten?

Kom eenvoudig in contact via de website.

Contact met MAAT

Buitenopslag

Ook bij MAAT

Wij hebben de beschikking over 5000 m2 buitenopslag die gebruikt kan worden voor tijdelijke of permanente opslag.

Deze buitenopslag in Alblasserdam is direct gelegen aan de A15 en naast het containertransferium. Het terrein is afgesloten en beveiligd. Dit terrein leent zich door hoge grondbelasting uitstekend voor bijvoorbeeld opslag van zware materialen uit de sectoren scheepsbouw, onshore, offshore, olie en gas en (wind)energie.

Maar ook andere materialen, zoals containers, kunnen hier worden opgeslagen.

Wij beschikken over eigen laad- en losfaciliteiten tot 200 ton hefvermogen.

Transport

In- en uitslag

MAAT Logistiek verzorgt zowel inslag als uitslag voor alle (stuk)goederen. Indien gewenst kunnen we de gehele transportcoördinatie verzorgen. MAAT Logistiek werkt met een geautomatiseerd voorraadbeheersysteem, waardoor alle goederen direct te traceren zijn.

Vraag nu meer informatie op

Voor Still Benelux en Oceanco verzorgen wij de complete logistieke dienstverlening. Voor iedere klant kunnen wij een logistiek systeem ontwerpen en implementeren. Zo kunnen wij u ontzorgen van planning tot vervoer en ook zorg dragen voor de integratie van uw softwaresysteem.

Neem gerust contact met ons op om uw aanvraag voor logistiek te bespreken.

Telefonisch zijn we bereikbaar op 078 – 691 28 00 of stuur uw e-mailbericht naar: info@maat4pl.nl.

Jeroen van den Berg

Logistiek Manager

Telefoon 078 69 95 655

JvH
Jeroen van Hemert
Sales Manager

Telefoon 078 691 2800

Vraag nu uw offerte op