Warehouse en opslag

Heeft u extra ruimte nodig voor de opslag van uw bezittingen of goederen? Of wilt u zendingen efficiënt sorteren en versturen? Met ruim 15.000 m² aan opslagcapaciteit in Alblasserdam, bieden wij u de perfecte oplossing voor al uw opslag en warehouse behoeften.

Als ervaren logistiek partner bieden we diverse verhuuropties voor zowel particuliere als zakelijke klanten. We beschikken over ruim 10.000 m² aan overdekte opslagcapaciteit en ruim 5.000 m² opslagcapaciteit op een buitenterrein. Voor zowel de overdekte als buitenopslag bieden we zowel tijdelijke als permanente opslagmogelijkheden en warehousing.

Vraag nu een offerte aan

Meer weten?

Kom eenvoudig in contact via de website.

Contact met MAAT

Buitenopslag zwaar materieel

Direct gelegen aan de A15 heeft MAAT een terrein van circa 5.000 vierkante meter beschikbaar voor opslag. Het terrein is afgesloten en beveiligd. Dit terrein leent zich, door hoge grondbelasting, uitstekend voor bijvoorbeeld opslag van zware materialen uit de sectoren scheepsbouw, onshore, offshore, olie en gas en (wind)energie. De buitenopslag is zowel te gebruiken voor korte als langere opslag periodes. Het is ook mogelijk om een gehuurde container op het terrein te plaatsen. Bovendien beschikken wij over materiaal waarmee we zware objecten tot 200 ton kunnen laden en lossen.

Faciliteiten van buitenopslag

 • Directe locatie aan de A15 ter hoogte van Alblasserdam
 • 5.000 m² beveiligd terrein
 • Containerservice
 • Laad- en loscapaciteit tot 200 ton hefvermogen

Container huren

MAAT biedt diverse soorten containers te huur voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Dus wilt u een opslag container huren voor uw inboedel, gereedschap of voorraad? Dan kunt u bij ons terecht. Onze containerverhuur is gevestigd in Alblasserdam, maar u kunt de zeecontainers ook op een andere locatie laten plaatsen. Zo heeft u altijd uw spullen dichtbij. Al onze containers zijn waterdicht en beveiligd met een slot, zodat uw spullen altijd veilig en droog staan.

Voordelen van containerverhuur

 • Verschillende soorten zeecontainers
 • Opslag in Alblasserdam of op locatie
 • Veilig en droog opslaan

Warehousing

Wanneer u uw waardevolle bezittingen optimaal wilt beschermen, is warehousing een goede oplossing. Bij ons kunt u terecht voor flexibele opslagruimte in een beveiligde loods. Dankzij de efficiënte inrichting van de opslag loods is het mogelijk om zowel grote als kleine oppervlakken te huren. Of het nu gaat om een paar pallets of een complete inboedel, wij bieden passende oplossingen voor zowel particulieren als bedrijven.

Faciliteiten van warehousing

 • Bovenloopkranen voor efficiënt laden en lossen
 • Stevige rekstellingen voor veilige opslag
 • Flexibele huurperiodes, huur per maand of per jaar

Cross docking

Cross docking is een logistieke techniek die specifiek gericht is op snelheid en efficiëntie. Het is vergelijkbaar met groupage, maar het verschil is dat we zendingen niet opslaan, maar direct sorteren en inladen voor bezorging. We kunnen de goederen een dag later al bij de klant van onze opdrachtgever leveren. Dagelijks voeren wij op onze locatie in Alblasserdam grote aantallen cross docking activiteiten uit.

Voordelen van cross docking

 • Zeer snelle levertijd
 • Schaalbare oplossing

In- en uitslag van (stuk)goederen

MAAT Logistiek verzorgt zowel inslag als uitslag voor alle (stuk)goederen. We slaan uw goederen veilig en efficiënt op in ons moderne magazijn en zorgen voor een zorgeloze afhandeling van uw orders. Indien gewenst nemen we ook de volledige transportcoördinatie uit handen. Van het ophalen bij uw leverancier tot de aflevering bij uw klant. Dankzij ons geautomatiseerde voorraadbeheersysteem zijn uw goederen altijd direct te traceren. 

Heftrucks

Locaties van de opslag

MAAT is actief vanuit zes locaties in Zuid-Holland en één in Antwerpen. De meeste logistieke activiteiten vinden plaats in Alblasserdam. Hier vindt u de buitenopslag langs de A15 en verder staat hier ook de loods waar er ruimte gehuurd kan worden voor de opslag van verschillende bezittingen. Bij het huren van een container is er minder locatie gebondenheid. Er kan immers gekozen worden voor het huren van een zeecontainer en deze kan dan vervolgens u verplaatst worden naar een gewenste locatie. Zo zijn bezittingen altijd binnen handbereik!

Vraag meer informatie op over warehouse en opslag

Of u nu een opslagruimte, zeecontainer of warehousing nodig heeft, wij hebben de perfecte oplossing voor u! Neem gerust contact met ons op, dan bespreken we samen uw wensen en bekijken we wat de beste optie is.

Telefonisch zijn we bereikbaar op 078 – 691 28 00 of stuur uw e-mailbericht naar: info@maat4pl.nl.

Jeroen van den Berg

Logistiek Manager

Telefoon 078 69 95 655

JvH
Jeroen van Hemert
Sales Manager

Telefoon 078 691 2800

Vraag nu uw offerte op