Duurzaam transport

Bent u op zoek naar duurzaam transport voor uw organisatie? Dan bent u bij MAAT logistiek op de juiste plek. Duurzaamheid is een onderwerp die bij vele organisaties op de agenda staat, het verduurzamen van het wagenpark is hierin een van de dingen die aan bod komen.  Wij bieden u het advies welke elektrische voertuigen er voor u geschikt zijn, daarnaast regelen we wanneer u een elektrisch voertuig van MAAT E-Mobility aanschaft alles voor u én heeft u 24/7 service (indien gewenst op locatie).

Informeer naar de mogelijkheden bij een van onze collega’s. Wij helpen u graag!

Neem contact op

Uw wereld in beweging

Welkom bij Maat, maak uw keuze:

Onderhoud
Industrie / Facilitair
Overheid, groen en afval
Zorg
Stadslogistiek
Recreatie
Duurzaam transport

Duurzaam transport | MAAT E-Mobility

Er is niets voor niets een sterke groei in het aantal elektrische auto’s en E-bikes. Overgaan op elektrische voertuigen brengen de CO2 uitstoot namelijk drastisch omlaag en zorgen voor minder overlast. Bij MAAT E-Mobility kunt u een elektrisch bedrijfsvoertuig kopen of huren. Dit is een gemakkelijke stap om uw wagenpark met bedrijfsvoertuigen te verduurzamen. Bij MAAT hebben we verschillende merken zoals Addax en Flinc, dit zijn kwalitatief goede en betrouwbare elektrische voertuigen. Op aanvraag kunnen we ook andere merken leveren. Kom langs in onze showroom in Alblasserdam dan kunt u gerust kijken naar alle mogelijkheden.

Meer informatie

De mogelijkheden bij MAAT

Duurzaam transport kan in allerlei vormen en maten. Hieronder zullen we een opsomming maken van wat mogelijk is:

  • Zo zijn er elektrische werkvoertuigen;
  • elektrische werktuigdragers;
  • Elektrische bussen;
  • Nutsvoertuigen op elektriciteit;
  • Elektrische bestelwagens en;
  • kleine elektrische auto’s zijn.

Ga voor duurzaam transport en kies voor een oplossing die duurzamer is. Wellicht wist u ook al dat wij onderhoud leveren. We hebben vakkundig opgeleide servicemonteurs in dienst hebben, die u graag helpen wanneer uw elektrische voertuig niet naar behoren werkt of een onderhoudsbeurt nodig heeft.  Gedurende 24/7 waar dan ook! Dat is de service van MAAT!

Lees hier meer over de E-Mobility service van MAAT.

Neem contact op!

Heeft u advies nodig over de realisatie van duurzaam transport voor uw organisatie? Of wilt u iets anders weten? Neem gerust contact met ons op wij helpen u graag! Bel gerust naar 078 691 28 00 of laat uw vragen achter in ons contactformulier.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Lees meer over duurzaam transport

Duurzame last mile delivery
Elektrische mobiliteit
Elektrische bedrijfswagen
Bedrijf verduurzamen
Elektrische bezorgwagen