Bedrijf verduurzamen

Wilt u stappen ondernemen en uw bedrijf verduurzamen? Begin dan bij het elektrisch maken van de voertuigen in uw organisatie. MAAT Logistiek helpt u daar graag bij! Bij ons kunt u elektrische bedrijfsvoertuigen kopen of huren. U heeft ze vat wel eens zien rijden en gedacht: ‘wat een uitkomst!’. Ze maken geen herrie, zijn niet vervuilend, verminderen uw CO2 uitstoot én daarbij leveren ze ook nog eens een en al voordelen op. Ideaal dus voor de verduurzaming van uw organisatie. MAAT E-Mobility is er voor u en biedt een totaalpakket zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

Neem contact op

Uw wereld in beweging

Welkom bij Maat, maak uw keuze:

Onderhoud
Industrie / Facilitair
Overheid, groen en afval
Zorg
Stadslogistiek
Recreatie
Bedrijf verduurzamen

Bedrijf verduurzamen | MAAT E-Mobility

Het lijkt misschien nog ver weg, maar in 2025 laten sommige steden alleen nog maar volledig elektrische bestellers in de stadscentra toe. Daarom is het goed om nu alvast te investeren in duurzaamheid. Bij MAAT zijn we officiële dealer van de kwalitatieve merken Addax en Flinc, maar indien gewenst kunnen we ook voertuigen van een ander merk voor u regelen. Hierin zijn we volledig merk onafhankelijk en denken we graag met u mee. Tevens beschikken we over goed opgeleide servicemonteurs die indien het elektrische voertuig niet naar behoren werkt, u kunnen helpen. Ook voeren zij onderhoudsbeurten uit, dit kan zelfs bij u op locatie.

Lees hier meer over de E-Mobility service van MAAT.

Meer informatie

Wat levert elektrisch rijden op?

Investeren in elektrisch rijden wordt zeer zeker beloond. Zo kunt u gebruik maken van de MIA (Milieu-investeringsaftrek) en Vamil (Willekeurige afschrijving milieu-investeringen). Dit zijn fiscale voordelen voor bedrijven die investeren in milieuvriendelijke bedrijfsmiddelen. Zo is het ook mogelijk om in verschillende gemeenten subsidie aan te vragen voor de aanschaf van uw elektrische voertuig aan te vragen. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en helpen u bij die staprichting het verduurzamen van uw bedrijf!

Neem contact op!

Uw bedrijf verduurzamen doet u samen met MAAT E-Mobility! Heeft u nog vragen? Laat het ons dan gerust weten. Onze medewerkers staan uiteraard altijd voor u klaar. Neem contact op of bel naar 078 691 28 00. Wij nodigen u uit om eens in onze showroom in Alblasserdam te komen kijken naar ons aanbod. Tot snel!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Lees meer over duurzame mobiliteit

Duurzaam transport
Elektrische mobiliteit
Elektrische bedrijfswagen
Addax MT15n
Elektrisch wagenpark