Elektrische bedrijfswagen 2022

Op zoek naar een elektrische bedrijfswagen 2022? Ga dan op zoek naar de geschikte elektrische bedrijfsvoertuigen voor uw organisatie bij MAAT E-Mobility! Verduurzamen is nu eenmaal belangrijk én daar spelen wij op in! Bij ons kunt u terecht voor duurzamere oplossingen. Of u nu een elektrisch bedrijfsvoertuig wilt kopen of huren, wij staan voor u klaar. We bieden u een ruim assortiment én zijn merk onafhankelijk. Daarnaast ervaart u volledige ontzorging en 24/7 service. Laat u helpen door een team met kennis van zaken en kom langs in onze showroom in Alblasserdam!

Hulp nodig bij het maken van uw keuze? Neem dan contact met ons op! Wij helpen u graag.

Neem contact op

Uw wereld in beweging

Welkom bij Maat, maak uw keuze:

Onderhoud
Industrie / Facilitair
Overheid, groen en afval
Zorg
Stadslogistiek
Recreatie
Elektrische bedrijfswagen 2021

Elektrische bedrijfswagen 2022 | Ons aanbod

Ieder jaar komen er weer elektrische bestelauto’s en bestelbussen bij. Dit komt sterk doordat we in de toekomst CO2-neutraal moeten gaan rijden. Zo zijn er verschillende stadscentra die vanaf 2025 alleen volledig elektrische bestellers in de stad toelaten. Wilt u deze trend voor zijn en nu al aan de slag met duurzaamheid? Realiseer dan een duurzaam wagenpark met behulp van MAAT E-Mobility. Bij maat hebben we een ruim aanbod aan verschillende elektrische bedrijfswagens en voertuigen die u voor verschillende doeleinden in kunt zetten. Denk hierbij aan: elektrische bussen voor personenvervoer, elektrische nutsvoertuigen, elektrische bestelwagens voor pakketbezorgers, apotheken of fooddelivery. Ook hebben we elektrische werkvoertuigen en werktuigdragers voor op bedrijventerreinen en groen werkzaamheden.

Meer informatie

Met het oog op de toekomst

Werken aan een duurzame industrie

Bewust omgaan met het milieu gaat voor MAAT verder dan voldoen aan wet- en regelgeving.

Het gaat er ook om dat we blijven investeren in een wagenpark dat schoner wordt, dat we sturen op zuinig en veilig rijgedrag van onze chauffeurs via het Shell Fuelsave Partnerschap en dat we aandacht hebben voor energiebewuste besparingen die soms net wat meer vindingrijkheid vragen.

Veiligheid is een proces van continu verbeteren. Veiligheid is voor ons bedrijf van levensbelang.

We nemen daarom verregaande maatregelen om de veiligheid van onze mensen, van onze klanten en van medeweggebruikers te waarborgen.

Over MAAT Logistiek

MAAT brengt uw wereld in beweging. Als allround logistiek dienstverlener zijn we van een familiebedrijf uitgegroeid tot een bedrijf van groot formaat. We regelen exceptioneel transport en contractvervoer en bieden alle denkbare dienstverlening rondom interne transportmiddelen en bedrijfsauto’s. MAAT logistiek gaat mee met de tijd, we gaan niet alleen bewust om met het milieu, maar willen andere organisaties helpen om hetzelfde te doen door onze nieuwe dienst E-Mobility.

Lees hier meer over de E-Mobility service van MAAT.

Neem contact op!

Heeft u nog vragen over het aanbod elektrische bedrijfswagens? Neem dan contact op met onze collega’s! Zij helpen u graag verder en beantwoorden al uw vragen. Ook kunt u bellen naar 078 691 28 00.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Toestemming*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Lees meer over duurzame mobiliteit

Duurzaam transport
Elektrische mobiliteit
Elektrisch wagenpark
Bedrijf verduurzamen
Elektrische bezorgwagen