Elektrische mobiliteit

De inzet van elektrische mobiliteit wordt steeds belangrijk. Een toenemend aantal bedrijven en consumenten zien de noodzaak van CO2 neutraal vervoer in. Zij maken daarom de keuze voor elektrische voertuigen. Van E-bikes tot auto’s en van elektrische transportvoertuigen tot elektrotrekkers: de populariteit van elektrische voertuigen neemt enorm toe. Ook u kunt bijdragen aan een duurzame toekomst voor mens en milieu. MAAT E-Mobility helpt u graag bij het verduurzamen van uw bedrijf. Wij bieden een totaalpakket, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken.

Wilt u elektrische mobiliteit inzetten binnen uw bedrijf? Neem dan snel contact met ons op.

Neem contact op

Uw wereld in beweging

Welkom bij Maat, maak uw keuze:

Onderhoud
Industrie / Facilitair
Overheid, groen en afval
Zorg
Stadslogistiek
Recreatie
Duurzaam transport

Waarom kiezen voor elektrische voertuigen?

De voornaamste reden om over te stappen op elektrische voertuigen is het voordeel voor het milieu. E-voertuigen zijn CO2 neutraal en zijn daarom niet vervuilend voor het milieu. Zo laten sommige steden vanaf 2025 alleen nog maar volledig elektrische bestellers in stadscentra toe. Investeer daarom in elektrische mobiliteit om ongemakken te voorkomen. Ook bieden elektrische voertuigen voordelen voor uw bedrijf, omdat ze fluisterstil zijn en in gesloten ruimtes gebruikt kunnen worden. Daarnaast zijn er nog de voordelen op fiscaal vlak. Door te kiezen voor elektrische voertuigen profiteert u bijvoorbeeld van milieu investeringsaftrek (MIA). Daarnaast betaalt u geen wegenbelasting en belasting op voertuigen (BMP), wanneer u gebruikmaakt van CO2 neutraal vervoer. In verschillende gemeenten zelfs mogelijk om subsidie aan te vragen voor de aanschaf van elektrische voertuigen.

Meer informatie

De mogelijkheden bij MAAT

Duurzaam transport is er in allerlei vormen en maten. Voor onderstaande voertuigen kunt u terecht bij MAAT:

  • Zo zijn er elektrische werkvoertuigen;
  • elektrische werktuigdragers;
  • Elektrische bussen;
  • Nutsvoertuigen op elektriciteit;
  • Elektrische bestelwagens en;
  • kleine elektrische auto’s zijn.

Contact over elektrische mobiliteit

Wilt u overgaan op elektrische mobiliteit? Bij MAAT E-Mobility kunt u terecht voor de aanschaf van elektrische bedrijfsvoertuigen. Met merken als Addax en Flinc in het assortiment bent u bij ons aan het juiste adres voor kwalitatief goede en betrouwbare elektrische bedrijfsvoertuigen. Bovendien helpt ons gecertificeerd personeel u graag bij de keuze voor elektrische voertuigen. Kom langs in onze showroom of neem contact op via onderstaand formulier.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Lees meer over duurzame mobiliteit

Duurzaam transport
Last mile delivery
Elektrische bedrijfswagen
Bedrijf verduurzamen
Elektrische bezorgwagen