Elektrische bezorgwagen

Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om een elektrische bezorgwagen (ook wel bezorgauto of bestelbus genoemd) in te zetten. Zo worden elektrische bestelwagens onder andere gebruikt door pakketbezorgers, apotheken en restaurants. Zeker door een grote verandering die eraan komt, is het aantrekkelijk om nu te investeren in een elektrisch wagenpark. Vanaf 2025 voeren 30 tot 40 grotere steden namelijk zero emissie zones in voor stadslogistiek. Dit wil zeggen dat u de binnenstad met een gewone bezorgwagen niet meer kunt bereiken. Dus wilt u ongemakken voorkomen? Maak dan nu de stap naar elektrisch!

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden van elektrisch rijden. Neem gerust contact met ons op!

Neem contact op

Modellen

Addax MT15n
Addax MT15n
Download gratis leaflet
Citkar
Download gratis leaflet
Etuk L2
Download gratis leaflet
Cargo XC
Download gratis leaflet
Paxster
Download gratis leaflet
Meer informatie ontvangen
Vraag nu uw offerte op
Duurzaam transport
Duurzaam transport

Voordelen van elektrische bezorgauto’s

Fiscale voordelen

Elektrische voertuigen bieden niet alleen voordelen voor het milieu, maar ook voor uw bedrijf. Door te kiezen voor elektrische voertuigen profiteert u bijvoorbeeld van milieu investeringsaftrek (MIA). Ook hoeft u geen wegenbelasting en belasting op voertuigen (BMP) te betalen. In sommige gemeenten is het zelfs mogelijk om subsidie aan te vragen voor de aanschaf van elektrische voertuigen. Daarnaast zijn elektrische bezorgauto’s ook goed voor het imago van uw bedrijf. Het laat zien dat u waarde hecht aan het milieu.

Altijd een passende oplossing

Onze elektrische bezorgwagens hebben een hoog laadvermogen. Ook passen ze in elk straatje, omdat ze niet breder zijn dan 1 meter 40. De opbouw van het voertuig is volledig naar wens van de klant aan te passen. Elk bedrijf is anders en heeft andere behoeften. Daarom ondersteunen wij u graag met passend advies op maat. We kijken samen naar de uitdagingen die er zijn en zorgen voor een passende oplossing. U kunt hierbij denken aan een roldeur aan de zijkant, zodat het makkelijk laden en lossen is op een stoep.

Tijdswinst

Onze elektrische bezorgwagens bieden nog een groot voordeel ten opzichte van normale bestelbussen, namelijk: tijdswinst. Door de wendbaarheid en afmeting van onze elektrische voertuigen kunt u meer pakketjes en bestellingen bezorgen. Ook parkeren op een stoep of rijden op een fietspad is toegestaan met diverse elektrische bestelauto’s.

Meer informatie

Elektrische bezorgwagen kopen of huren

Overweegt u om een elektrische bezorgwagen te kopen of te huren? Wij kijken graag met u mee naar de mogelijkheden! Wij werken merkonafhankelijk en hebben een ruim assortiment. Voor zowel kopen als huren zijn er eindeloze mogelijkheden. Tevens hebben wij al meer dan 10 jaar ervaring in het onderhoud van elektrische voertuigen. Hierdoor kunnen wij u voorzien van passend advies. We kijken samen naar de uitdagingen binnen uw bedrijf en kiezen we voor een oplossing die aansluit bij uw bedrijf.

Contact met MAAT E-Mobility

Kom gerust eens langs bij onze showroom in Alblasserdam, dan laten wij u graag alle opties en mogelijkheden zien voor een elektrische bestelwagens. Dankzij ons ruime, merkonafhankelijke aanbod zit er altijd iets voor u bij. Heeft u nog vragen? Vul dan onderstaand contactformulier in. Wij komen zo snel mogelijk bij u terug.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Lees meer over duurzame mobiliteit

Duurzaam transport
Elektrische mobiliteit
Last mile delivery
Bedrijf verduurzamen
Addax MT15n