Last mile delivery

Last mile delivery is het laatste deel van de reis die een product aflegt, voordat het bij de klant wordt bezorgd. MAAT E-Mobility helpt u met duurzame last mile delivery voor uw bedrijf. Bij ons kunt u terecht voor elektrische bestelwagens om het laatste deel van de reis zo duurzaam en efficiënt mogelijk af te leggen. Onze elektrische bestelwagens zijn CO2 neutraal, fluisterstil en zorgen voor een gezondere en rustigere leefomgeving. Wij hebben een ruim assortiment en werken merkonafhankelijk. Hierdoor vindt u bij ons altijd het juiste voertuig voor last mile delivery.

Wilt u elektrische voertuigen inzetten voor last mile delivery? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op

Modellen

Addax MT15n
Addax MT15n
Download gratis leaflet
Citkar
Download gratis leaflet
Etuk L2
Download gratis leaflet
Cargo XC
Download gratis leaflet
Paxster
Download gratis leaflet
Meer informatie ontvangen
Vraag nu uw offerte op
Elektrische bestelbus

Last mile delivery| MAAT denkt met u mee!

Bij MAAT E-Mobility hebben we verschillende elektrische voertuigen voor last mile delivery. We zijn officiële dealer van Addax en Flinc, maar kunnen u ook een ander gewenst voertuig leveren. Graag denken wij met u mee over welk elektrische voertuig het meest geschikt is. Tevens kunnen wij u adviseren bij de keuze om een voertuig te kopen, huren of leasen. Kom gerust langs in onze showroom in Alblasserdam voor persoonlijk advies op maat.

Meer informatie

De voordelen van elektrische voertuigen

Elektrische voertuigen bieden vele voordelen voor uw bedrijf. Allereerst zijn er de financiële voordelen. Denk hierbij aan milieu investeringsaftrek (MIA). Bovendien geldt voor duurzame voertuigen geen wegenbelasting en belasting op voertuigen (BPM). Daarnaast zijn elektrische voertuigen aantrekkelijk voor last mile delivery, omdat steeds meer steden met milieu zones gaan werken. Ten slotte zijn elektrische voertuigen natuurlijk goed voor het milieu, waardoor ze zorgen voor een gezondere leefomgeving. Het is daarom een aantrekkelijke keuze om elektrische voertuigen in te zetten voor last mile delivery.

Addax MT15n voor last mile delivery

De Addax MT15n is een zeer geschikte bestelwagen voor last mile delivery. Het voertuig is 100% elektrisch, compact, wendbaar en aangenaam stil. Het grote voordeel is dat u dit voertuig op maat kunt laten maken voor uw bedrijf. Bijvoorbeeld met gesloten laadbak, geïntegreerd koelsysteem of handige sorteerinrichting. Ook kunt u kiezen voor een bestaand model. Er zijn namelijk al verschillende modellen ontwikkeld voor pakketbezorgers.

Addax MT15n

Meer informatie omtrent duurzame last mile delivery

Wij denken graag met u mee hoe u last mile delivery kunt inrichten en verduurzamen. Heeft u behoefte aan advies van een specialist? Of heeft u vragen over onze elektrische bedrijfsvoertuigen? Neem dan gerust contact met ons op!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Lees meer over duurzame mobiliteit

Duurzaam transport
Elektrische mobiliteit
Elektrische bedrijfswagen
Bedrijf verduurzamen
Elektrische bezorgwagen