Elektrische bakwagen

Op zoek naar een elektrische bakwagen? MAAT E-Mobility beschikt over een ruim aanbod aan elektrische voertuigen. Hiermee kunt u milieuvriendelijk en geruisloos de weg op! Tegenwoordig gaan steeds meer bedrijven over op elektrisch rijden. Sluit u daarbij aan! Met onze elektrische bakwagens kunt u een bijdrage leveren aan de duurzaamheid van de Nederlandse steden. Wat voorheen een toekomstbeeld was, is nu realiteit. Tevens biedt het fiscale voordelen voor uw bedrijf. Waar wacht u nog op?

Vraag meer informatie aan bij één van onze collega’s. Wij helpen u graag verder!

Neem contact op

Modellen

Addax MT15n
Download gratis leaflet
Addax MT15n
Download gratis leaflet
Selvo LT Cargo
Download gratis leaflet
Cargo XC
Download gratis leaflet
Leffert LM
Download gratis leaflet
Meer informatie ontvangen
Vraag nu uw offerte op
Elektrische bakwagen

Elektrische bakwagen | MAAT E-Mobility staat voor u klaar!

Elektromobiliteit speelt een belangrijke rol richting de toekomst. Bij MAAT werken we graag aan een duurzame industrie. Daarom willen wij onze klanten de mogelijkheid geven om dit ook te doen. Zo kunt u bij ons terecht voor een elektrische bakwagen, elektrische werkvoertuigen, elektrische werktuigdragers, elektrische bussen, elektrische nutsvoertuigen, elektrische bestelwagens en elektrische kleine auto’s. Ga voor duurzaam transport en kies voor een oplossing die duurzamer is. Goed om te weten is dat u bij ons naast het aanschaffen van een duurzaam voertuig ook alle voertuigen kunt huren. Wel zo fijn toch?

Meer informatie

De service van MAAT

Bij MAAT E-Mobility heeft u genoeg mogelijkheden. Zo helpen onze medewerkers u met allerlei vormen van elektrisch transport. Daarnaast kunnen we ook het onderhoud en eventuele reparaties aan uw elektrische voertuig in onze werkplaats uitvoeren. Hier werken vakkundige monteurs die opgeleid zijn om er voor te zorgen dat uw elektrische voertuig weer naar behoren werkt. Dag en nacht, waar dan ook! Dat is de service van MAAT!

Lees meer over onderhoud en reparaties.

Contact over een elektrische bakwagen

Voor eventuele vragen over de aanschaf van een elektrische bakwagen of ander voertuig bent u van harte welkom in onze showroom in Alblasserdam! Liever telefonisch even contact? Dat kan ook via 078 691 28 00 of laat uw vragen achter in ons contactformulier. Tot snel bij MAAT!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Lees meer over duurzame mobiliteit

Duurzaam transport
Elektrische mobiliteit
Elektrische bedrijfswagen
Last mile delivery
Addax MT15n