100% Elektrische bedrijfswagen

De elektrische bedrijfswagen heeft de toekomst. Veel ondernemers oriënteren zich op duurzame manieren van transport. Dit doen zij om zich voor te bereiden op de toekomst. Ook wij graag een stapje vooruit: wij willen alle ondernemers goed kunnen ondersteunen op het gebied van transport en logistiek. Daarom bieden wij 100% elektrische bedrijfswagens.

Wij ondersteunen u graag bij de stap naar elektrische bedrijfswagens. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden voor uw bedrijf of organisatie te bespreken.

Neem contact op

Onderhoud

Industrie / Facilitair

Overheid, groen en afval

Zorg

Stadslogistiek

Recreatie

Elektrische bedrijfswagen 2021

Ruim aanbod elektrische bedrijfswagens

Bij MAAT hebben we een ruim aanbod elektrische bedrijfswagens en voertuigen die u voor verschillende doeleinden in kunt zetten. Denk hierbij aan: elektrische bussen voor personenvervoer, elektrische nutsvoertuigen, elektrische bestelwagens voor pakketbezorgers, apotheken of fooddelivery. Ook hebben we elektrische werkvoertuigen en werktuigdragers voor op bedrijventerreinen en groen werkzaamheden.

Meer informatie

Voordelen van elektrische bedrijfswagens

Elektrisch rijden is een belangrijk onderdeel voor een duurzame toekomst. Natuurlijk is dit al een goede reden om over te stappen op elektrische bedrijfswagens. Maar er zijn nog meer voordelen. Wij zetten ze voor u op een rij:

Voordelen van elektrische bedrijfswagens

– Bespaar op brandstofkosten
– Minder onderhoud
– Toegang tot alle milieuzones
– Geen last van venstertijden

Extra voordelen voor bedrijven en non-profit organisaties

– Landelijke subsidie
– Verschillende lokale subsidies
– Geen wegenbelasting
– Milieu-investeringsaftrek
– Groen imago van uw onderneming

Advies over de beste elektrische bedrijfswagen

Iedere onderneming kent andere doelstellingen en uitdagingen. Daarom kijken wij graag met u mee welke elektrische bedrijfswagen het meest geschikt is voor uw onderneming. Ons gecertificeerd personeel met kennis van zaken kan u voorzien van passend advies voor uw situatie. Hierbij heeft u de mogelijkheid om een bedrijfsvoertuig te kopen, huren of leasen. Ook na de aanschaf van uw nieuwe voertuig staan wij 24/7 voor u klaar. Wij hebben een eigen werkplaats waar we service en onderhoud kunnen uitvoeren. Ook verzorgen we onderhoud op locatie door heel Nederland.

Neem contact op!

Heeft u nog vragen over het aanbod elektrische bedrijfswagens? Neem dan contact op met onze collega’s! Zij helpen u graag verder en beantwoorden al uw vragen. Ook kunt u bellen naar 078 691 28 00.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Lees meer over duurzame mobiliteit

Duurzaam transport
Elektrische mobiliteit
Elektrisch wagenpark
Bedrijf verduurzamen
Elektrische bezorgwagen