Elektrisch wagenpark

Wilt u werken aan een elektrisch wagenpark? MAAT E-Mobility heeft allerlei elektrische voertuigen beschikbaar voor de verduurzaming van uw bedrijf. Het maakt niet uit of u onze voertuigen wilt gebruiken in drukke binnensteden, recreatieparken, in de zorg, bij overheidsinstanties, groen en afval of op industrieterreinen. Er is altijd wel een passende oplossing! Onze medewerkers geven u graag geschikt advies en vertellen u meer over alle mogelijkheden. Koop of huur uw elektrische voertuigen bij MAAT!

Benieuwd naar de mogelijkheden bij MAAT E-Mobility? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Neem contact op

Uw wereld in beweging

Welkom bij Maat, maak uw keuze:

Onderhoud
Industrie / Facilitair
Overheid, groen en afval
Zorg
Stadslogistiek
Recreatie
Elektrisch wagenpark

Elektrisch wagenpark | MAAT E-Mobility staat voor u klaar!

Een elektrisch wagenpark zorgt voor een schonere en betere wereld. Het is dan ook geen verrassing dat het aantal elektrische auto’s en E-bikes enorm toeneemt. Er zijn tal van voordelen waarom u uw elektrisch wagenpark uit zou moeten breiden. Niet alleen brengen elektrische voertuigen de CO2-uitstoot drastisch omlaag, zo zorgen ze ook voor minder (geluids)overlast en brengt het nog fiscale voordelen met zich mee. In onze showroom in Alblasserdam zijn wij u graag van dienst. We laten u onze verschillende modellen zien en geven een overzicht van alle opties.

Meer informatie

Onderhoud aan uw elektrische voertuigen

Niet alleen zijn wij u partner wanneer het aankomt op de aankoop en de verhuur van duurzaam transport voor uw elektrisch wagenpark. Bij ons kunt u ook terecht voor onderhoud aan uw elektrische voertuig. MAAT is een betrouwbare partner wanneer het aankomt op het onderhouden van uw voertuig. Onze monteurs hebben allemaal een VOP NEN-9140 (veilig werken aan e-voertuigen) in hun bezit, wat betekent dat ze volgens de NEN bevoegd zijn uw elektrisch voertuig te repareren. U kunt bij ons 24/7 terecht voor de beste service! Meer informatie over onderhoud en reparatie.

Neem contact op!

Kunnen wij u helpen bij het realiseren van een elektrisch wagenpark? Neem dan contact met ons op voor meer informatie! Dit kan via 078 – 691 28 0 of mail naar info@maat4pl.nl. Graag tot snel bij MAAT!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Lees meer over duurzame mobiliteit

Duurzaam transport
Elektrische mobiliteit
Elektrische bedrijfswagen
Bedrijf verduurzamen
Elektrische bezorgwagen