Elektrisch wagenpark

Wilt u werken aan een elektrisch wagenpark? MAAT E-Mobility heeft allerlei elektrische voertuigen beschikbaar voor de verduurzaming van uw bedrijf. Het maakt niet uit of u onze voertuigen wilt gebruiken in drukke binnensteden, recreatieparken, in de zorg, bij overheidsinstanties, groen en afval of op industrieterreinen. Er is altijd wel een passende oplossing! Onze medewerkers geven u graag geschikt advies en vertellen u meer over alle mogelijkheden. Koop of huur uw elektrische voertuigen bij MAAT!

Benieuwd naar de mogelijkheden bij MAAT E-Mobility? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Neem contact op

Uw wereld in beweging

Welkom bij Maat, maak uw keuze:

Onderhoud
Industrie / Facilitair
Overheid, groen en afval
Zorg
Stadslogistiek
Recreatie
Elektrisch wagenpark

Elektrisch wagenpark | MAAT E-Mobility staat voor u klaar!

Een elektrisch wagenpark zorgt voor een schonere en betere wereld. Het is dan ook geen verrassing dat het aantal elektrische auto’s en E-bikes enorm toeneemt. Er zijn tal van voordelen waarom u uw elektrisch wagenpark uit zou moeten breiden. Niet alleen brengen elektrische voertuigen de CO2-uitstoot drastisch omlaag, zo zorgen ze ook voor minder (geluids)overlast en brengt het nog fiscale voordelen met zich mee. In onze showroom in Alblasserdam zijn wij u graag van dienst. We laten u onze verschillende modellen zien en geven een overzicht van alle opties.

Meer informatie

Met het oog op de toekomst

Werken aan een duurzame industrie

Bewust omgaan met het milieu gaat voor MAAT verder dan voldoen aan wet- en regelgeving.

Het gaat er ook om dat we blijven investeren in een wagenpark dat schoner wordt, dat we sturen op zuinig en veilig rijgedrag van onze chauffeurs via het Shell Fuelsave Partnerschap en dat we aandacht hebben voor energiebewuste besparingen die soms net wat meer vindingrijkheid vragen.

Veiligheid is een proces van continu verbeteren. Veiligheid is voor ons bedrijf van levensbelang.

We nemen daarom verregaande maatregelen om de veiligheid van onze mensen, van onze klanten en van medeweggebruikers te waarborgen.

Onderhoud aan uw elektrische voertuigen

Niet alleen zijn wij u partner wanneer het aankomt op de aankoop en de verhuur van duurzaam transport voor uw elektrisch wagenpark. Bij ons kunt u ook terecht voor onderhoud aan uw elektrische voertuig. MAAT is een betrouwbare partner wanneer het aankomt op het onderhouden van uw voertuig. Onze monteurs hebben allemaal een VOP NEN-9140 (veilig werken aan e-voertuigen) in hun bezit, wat betekent dat ze volgens de NEN bevoegd zijn uw elektrisch voertuig te repareren. U kunt bij ons 24/7 terecht voor de beste service! Meer informatie over onderhoud en reparatie.

Neem contact op!

Kunnen wij u helpen bij het realiseren van een elektrisch wagenpark? Neem dan contact met ons op voor meer informatie! Dit kan via 078 – 691 28 0 of mail naar info@maat4pl.nl. Graag tot snel bij MAAT!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Toestemming*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Lees meer over duurzame mobiliteit

Duurzaam transport
Elektrische mobiliteit
Elektrische bedrijfswagen
Bedrijf verduurzamen
Elektrische bezorgwagen