Transport met bakwagens

MAAT voert bakwagen transport professioneel en zorgvuldig uit. Met ruim 85 jaar ervaring, weten we waar de knelpunten liggen én wat snelle routes zijn. Hierdoor kunnen onze gecertificeerde chauffeurs uw vracht efficiënt vervoeren. Hiervoor maken zij gebruik van onze bakwagens, die geschikt zijn voor zowel open als gesloten transport.

Neem contact op

Bakwagens van MAAT

Onze bakwagens hebben een laadvermogen tot bijna 15.000 kg. Afhankelijk van de klus is het mogelijk om voor gesloten of open vervoer te kiezen. Dit is mogelijk door onder andere diverse wissellaadbakken (afzetbakken). Bij open vervoer zijn de te vervoeren goederen niet beschermd tegen invloeden van buitenaf. Gesloten vervoer, ook wel tautliner, zorgt voor een gedekt vervoer van de goederen. De bakwagens voor open transport hebben een laadklep met een laadvermogen tot 2.500 kg. Daarnaast zijn alle bakwagens voorzien van een aansluiten voor een aanhangwagen (wipkar).

MAAT bakwagen

Meer informatie over bakwagen transport

Wanneer u een transport moet verrichten waarbij een bakwagen nodig is, bent u bij MAAT aan het juiste adres. Wij ontzorgen volledig in het transportproces. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op, wij staan voor u klaar!

Boa Bouakline
Transport Manager

Telefoon 078 69 95 651

JvH
Jeroen van Hemert
Sales Manager

Telefoon 078 691 2800

Neem contact op