Elektrische golfkar

Voor een elektrische golfkar kunt u terecht bij MAAT. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden van 100% elektrisch vervoer. Dankzij ons merkonafhankelijke aanbod en de mogelijkheid tot maatwerk, hebben wij altijd een passende oplossing voor uw bedrijf. Bovendien heeft u bij ons zowel de mogelijkheid om elektrische voertuigen te kopen als te huren.

Wilt u meer informatie over elektrische golfkarren? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op

Modellen

Wijkhopper
Personenvervoer met wijkhopper
Download gratis leaflet
Selvo LT Cargo
Download gratis leaflet
Leffert LM
Download gratis leaflet

Elektrische golfkar kopen of huren

Bij MAAT E-Mobility kunt u terecht voor het kopen of huren van elektrische golfkarren. Wij hebben een ruim assortiment en werken merkonafhankelijk. Hierdoor hebben wij altijd de juiste oplossing voor uw bedrijf. Denk hierbij aan een golfkar met laadbak of een golfkar voor personenvervoer. Met onze kennis en ervaring adviseren we u graag over een passende en duurzame mobiliteitsoplossing. Samen kiezen we de elektrische golfkar die past bij uw bedrijf.

Meer informatie
Dieplader transport

Voordelen van elektrische voertuigen

Steeds meer bedrijven verruilen hun vervuilende voertuigen tegen een duurzamere oplossing. Zo worden er steeds meer elektrische golfkarren ingezet op evenementen, campings en pretparken. Het voordeel van elektrische golfkarren is dat ze fluisterstil zijn, geen CO2 uitstoten en zuinig zijn in energieverbruik. Tevens hechten steeds meer mensen waarde aan duurzaamheid. Elektrische voertuigen zullen daarom een positieve invloed hebben op het imago van uw bedrijf.

Meer informatie over elektrische golfkarren

Wilt u elektrische golfkarren inzetten binnen uw bedrijf? Of heeft u nog vragen over MAAT E-Mobility? Wij helpen u graag! Neem gerust contact met ons op via onderstaand contactformulier. Ook kunt u ons telefonisch bereiken via 078 691 28 00.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Lees meer over duurzame mobiliteit

Personen vervoer
Elektrische mobiliteit
Elektrische bedrijfswagen
Bedrijf verduurzamen
Elektrisch wagenpark