Elektrisch personenvervoer

MAAT E-Mobility is uw betrouwbare partner voor elektrisch personenvervoer. Wij adviseren en ontzorgen u graag op het gebied van 100% elektrische bedrijfswagens. Doordat wij merkonafhankelijk werken, kunnen we altijd de juiste oplossing voor uw bedrijf of organisatie bieden. Tevens kunnen wij ook elektrisch personenvervoer op maat realiseren.

Benieuwd naar de mogelijkheden van elektrisch personenvervoer? Neem dan gerust contact met ons op.

Neem contact op

Modellen

Wijkhopper
Wijkhopper
Download gratis leaflet
Mellor Orion
Download gratis leaflet
Etuk Limo
Download gratis leaflet
Dieplader transport

De mogelijkheden voor elektrisch vervoer

Denkt u erover na over de aanschaf of het huren van elektrische voertuigen voor personenvervoer? Dan kijken wij graag met u mee naar de mogelijkheden. Dankzij 10 jaar ervaring in elektrische voertuigen kunnen wij u optimaal adviseren. Zo kijken we samen welk voertuig het beste bij uw bedrijf past, bijvoorbeeld een wijkhopper of elektrische bus. We werken merkonafhankelijk, dus we kunnen samen bepalen werk merk het beste aansluit bij uw wensen. Wanneer u kiest voor elektrisch personenvervoer van MAAT, kunt u rekenen op volledige ontzorging en korte lijntjes.

Meer informatie

Voordelen van elektrisch vervoer voor uw bedrijf

Elektrisch vervoer kent verschillende voordelen. Niet alleen voor mens en milieu, maar ook voor uw bedrijf. Zo geeft de overstap naar elektrisch personenvervoer het imago van uw bedrijf een boost. Ook zijn er voordelen op financieel gebied. U kunt bijvoorbeeld gebruikmaken van de milieu investeringsaftrek (MIA) en u betaalt geen belasting op voertuigen (BPM). In verschillende gemeenten is het zelfs mogelijk om subsidie aan te vragen voor de aanschaf van elektrische voertuigen. Ook zullen veel steden vanaf 2025 zero emissie zones invoeren. Dit betekent dat deze gebieden alleen nog bereikbaar zijn voor voertuigen die geen CO2 uitstoten. Genoeg redenen om over te stappen op elektrisch personenvervoer!

Meer informatie over elektrisch personenvervoer

Wilt u elektrische voertuigen aanschaffen voor personenvervoer? Of heeft u nog vragen over MAAT E-Mobility? Wij staan voor u klaar! Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier. Wanneer u liever direct een medewerker spreekt, kunt u ons telefonisch bereiken via 078 691 28 00.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Lees meer over duurzame mobiliteit

Elektrische golfkar
Elektrische mobiliteit
Elektrische bedrijfswagen
Bedrijf verduurzamen
Elektrische bezorgwagen