Elektrische bestelwagen

Bent u op zoek naar een elektrische bestelwagen? MAAT E-Mobility staat voor u klaar! Wij leveren en verhuren duurzaam transport aan bedrijven en organisaties. Jaarlijks neemt het aantal elektrische voertuigen enorm toe. Hierin spelen sociale onderwerpen als klimaatverandering, het verminderen van CO2 uitstoot en de invoering van milieuzones in steden een belangrijke rol. Elektrische bestelwagens zijn een goed alternatief voor bijvoorbeeld post- en pakketbezorgers die dagelijks vele kilometers afleggen en in grote steden moeten zijn.

Heeft u interesse in elektrische bestelwagens? Neem dan contact met ons op voor meer informatie!

Neem contact op

Modellen

Addax MT15n
Addax MT15n
Download gratis leaflet
Citkar
Download gratis leaflet
Etuk L2
Download gratis leaflet
Cargo XC
Download gratis leaflet
Paxster
Download gratis leaflet
Elektrische bestelwagen

Elektrische bestelwagen | MAAT staat voor u klaar!

Bij MAAT E-Mobility kunt u terecht voor een elektrische bestelwagen naar uw wens. In onze showroom in Alblasserdam hebben we verschillende modellen voor beschikbaar die u kunt bekijken. Uiteraard zijn er altijd vakkundige collega’s aanwezig die u meer kunnen vertellen over de verschillende modellen. Wij zijn officiële dealer van Addax en Flinc, maar kunnen alle gewenste merken leveren. Tevens kunnen wij voortuigen op maat realiseren, bijvoorbeeld een speciale indeling van de bestelwagen of een voertuig in de huisstijl van uw bedrijf.

Meer informatie

Onderhoud aan elektrische voertuigen

Bij MAAT beschikken we over goed opgeleide servicemonteurs die u vakkundig en snel kunnen helpen, wanneer uw elektrische voertuig niet meer naar behoren werkt. Bovendien voeren zij ook onderhoudsbeurten uit voor een langere levensduur van uw e-voertuig. Zo kunt u bij ons terecht voor service, onderhoud, reparatie en keuring van uw elektrische transportmiddelen. 24/7 en indien gewenst op locatie. Goed om te benoemen is dat wij beschikken over de VOP NEN-9140 (veilig werken aan e-voertuigen) certificering. Zo kunt u altijd met een gerust hart bij ons terecht. Lees meer over service en onderhoud.

Altijd een passende bestelwagen

We hebben altijd de juiste bestelwagen voor uw bedrijf of organisatie, omdat we merkafhankelijk werken en maatwerk kunnen leveren. Ons ervaren personeel geeft u graag persoonlijk advies op maat. Zo vinden zij samen met u de elektrische bestelwagen waarmee zo efficiënt mogelijk gewerkt kan worden.

Elektrische bestelwagen

Meer informatie over bestelwagens

Heeft u nog vragen over elektrische bestelwagens? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie of kom langs in onze showroom! U kunt contact met ons opnemen via onderstaand formulier. Spreekt u liever direct een medewerker? Dan kunt u ons telefonisch bereiken via 078 691 28 00.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Lees meer over duurzame mobiliteit

Duurzaam transport
Elektrische bedrijfswagen
Bedrijf verduurzamen
Elektrische bezorgwagen
Last mile delivery