Elektrisch transportvoertuig

MAAT E-Mobility is uw betrouwbare partner voor een elektrisch transportvoertuig. De vraag naar elektrische voertuigen stijgt enorm. Dit komt omdat steeds meer bedrijven en organisaties de stap zetten naar duurzamer transport. Hiermee dragen zij bij aan de vermindering van CO2-uitstoot. Bij ons kunt u terecht voor een merkonafhankelijk aanbod elektrische transportvoertuigen. Wij helpen u graag meet het verduurzamen van uw bedrijf of organisatie.

Wilt u meer weten over elektrisch transport? Neem dan gerust contact met ons op

Neem contact op

Modellen

Addax MT15n
Download gratis leaflet
Cargo XC
Download gratis leaflet
Addax MT15n
Download gratis leaflet
Selvo LT Cargo
Download gratis leaflet
Etuk L2
Download gratis leaflet
Paxster
Download gratis leaflet
Dieplader transport

Voordelen van elektrische transportvoertuigen

Elektrisch rijden kent verschillende voordelen. Natuurlijk is het beter voor het milieu, maar daarnaast heeft uw bedrijf ook profijt van elektrische voertuigen. Ten eerste geeft de inzet van elektrische transportvoertuigen het imago van uw bedrijf een boost, aangezien er steeds meer waarde wordt gehecht aan duurzaamheid. Ook kent elektrisch rijden financiële voordelen. Zo kunt u gebruikmaken van de milieu investeringsaftrek (MIA) én betaalt u geen belasting op voertuigen (BPM). Genoeg reden om te kiezen voor elektrisch transport, toch?

Meer informatie

MAAT E-Mobility staat voor u klaar

Wilt u een elektrische transportvoertuig aanschaffen? Dan kunt u langskomen in de showroom van MAAT E-Mobility. Samen kunnen we naar de mogelijkheden voor elektrisch transport binnen uw bedrijf kijken. Wij zijn een gecertificeerde partner en onze medewerkers kunnen u voorzien van deskundig advies. Ons assortiment omvat onder andere werktuigdragers, werkvoertuigen, nutsvoertuigen en bestelwagens. Meestal werken wij samen met de merken Addax en Flinc, maar ook voor andere merken kunt u bij ons terecht.

Meer informatie over elektrisch transport

Heeft u interesse in een elektrisch transportvoertuig? Of heeft u nog vragen over MAAT E-Mobility? Wij helpen u graag verder! Neem contact met ons op door het invullen van onderstaand contactformulier. Ook kunt u een afspraak maken bij onze showroom.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Lees meer over duurzame mobiliteit

Duurzaam transport
Elektrische mobiliteit
Elektrische bestelwagen
Duurzame last mile delivery
Elektrische bezorgwagen