Sterke partners continueren samenwerking

STILL MAAT

STILL Intern Transport BV heeft MAAT opnieuw als partner uitgekozen. De komende jaren verzorgen wij het volledige proces rond transport en logistiek voor het internationale STILL op de vestiging in Hendrik-Ido-Ambacht.

STILL MAAT STILL MAAT

 

 

 

 

 

 

Partnership
De handtekeningen zijn gezet. Zowel financieel directeur Rolf Jansen van STILL als directeur Arjan Maat zijn zeer tevreden. De partners werken al sinds 2002 intensief samen. Rolf Jansen: ‘De concerndirectie in Hamburg besloot in 2000 dat transport en externe logistiek geen kernactiviteiten zijn en dat dit door alle vestigingen uitbesteed moest worden. Wij kozen voor MAAT en zijn een partnership aangegaan.’ Het partnership betekent dat MAAT volgens het 3pl concept STILL volledig ontzorgt op het vlak van transport en logistiek. Daarnaast verkoopt en verhuurt de divisie MAAT Heftrucks het intern transportmaterieel van STILL.

STILL MAAT STILL MAAT

 

 

 

 

 

 

Wederzijds vertrouwen
Directeur Arjan Maat verklaart dat de verlenging van het contract volledig op basis van wederzijds vertrouwen en het meedenken in elkaars werkprocessen is. Dit onderstreept de financieel directeur van STILL: ‘We overleggen regelmatig en proberen steeds efficiënter te werken. Zo vinden wij het geen enkel probleem als ritten worden gecombineerd met andere vrachten. In drukke periodes schakelt MAAT er flexibel een vrachtwagen bij. Ook over de opslag zijn wij zeer tevreden. Onze vorige opslag was in Haarlem. Nu beschikken we via MAAT over 3.000 vierkante meter opslag in Hendrik-Ido-Ambacht en beschikken zij ook over ruimte op het Nieuwlandparc in Alblasserdam.’

STILL MAAT

Vloot
Voor het transport van STILL rijdt MAAT met twee wagens in de corporate identity van STILL. Vorig jaar zijn ter vervanging twee nieuwe Volvo FH 4, 460 PK, 6×2*4 trekker chassis in gebruik genomen door de chauffeurs van MAAT. Het zijn milieuvriendelijke euro 6 voertuigen met een start stop systeem, de meest uitgebreide veiligheidssystemen en ook ergonomisch gezien uitstekend uitgevoerd.
Naast transport en logistiek ontzorgen wij STILL ook door in Hendrik-Ido-Ambacht de verkochte of verhuurde heftrucks aflever gereed te maken en kleine reparaties uit te voeren als materieel terugkomt.
De corebusiness van beide bedrijven en hun klantgerichte bedrijfsfilosofie zorgen voor een ijzersterk partnership dat een duidelijke meerwaarde voor de klant betekent.

@Fotografie Cees vd Wal