MAAT kondigt met trots de voortzetting van zijn langdurige samenwerking met EQIN aan, nu bekend als United Rentals na de recente overname van de voormalige EQIN | Indu-Tools Group. Sinds 2006 is MAAT de vaste huisvervoerder voor EQIN, en deze partnership wordt nu verder versterkt en uitgebreid.

Naadloze integratie

Deze hernieuwde samenwerking benadrukt de voortdurende betrokkenheid van MAAT bij EQIN | Indu-Tools Group, waarbij MAAT verantwoordelijk blijft voor het transport in Nederland, België en Duitsland. Een belangrijk aspect van deze samenwerking is de aanwezigheid van in-house transportplanners van MAAT op de locaties van de opdrachtgever, wat zorgt voor een naadloze integratie en efficiënte logistieke processen.

Realtime inzicht

Rondom alle transport streeft MAAT naar een zo efficiënt mogelijke ingerichte transportplanning. Met de verdere digitalisering wordt ingezet op het gebruik van data. De realtime gegevens helpen om dit verder te optimaliseren. ‘’Dankzij de digitale tools kunnen we onze processen nog meer stroomlijnen. Dit heeft natuurlijk ook zo’n uitwerking op het duurzaamheidsaspect’’, vertelt Arjan Maat. ‘’Met een efficiënte planning is er een win-win situatie voor beide partijen. Daarnaast heeft het ook nog eens een positief effect op het milieu’’, vervolgt hij.

Wederzijds vertrouwen

Het langdurige contract tussen MAAT en United Rentals bevestigt de sterke band en het wederzijdse vertrouwen tussen beide bedrijven. Deze overeenkomst garandeert stabiliteit en continuïteit in de logistieke dienstverlening, wat van cruciaal belang is in de dynamische wereld van industriële verhuur en dienstverlening.

Verheugd

Arjan Maat, Algemeen Directeur van MAAT, uit zijn enthousiasme over deze vernieuwde samenwerking: “We zijn buitengewoon verheugd om onze relatie met eerder EQIN | Indu-Tools Group en nu United Rentals voort te zetten en te verdiepen. Deze samenwerking is een bevestiging van ons streven naar uitmuntendheid in logistieke dienstverlening en onze toewijding aan het bieden van op maat gemaakte, efficiënte oplossingen aan onze klanten. Wij kijken uit naar de voortzetting van deze succesvolle samenwerking en de prachtige mogelijkheden die deze met zich meebrengt.”

Kijk voor meer informatie over de dienstverlening van MAAT op www.maat4pl.nl of neem contact op met Jeroen van Hemert, Salesmanager bij MAAT, via j.v.hemert@maat4pl.nl.