Verduurzamen bedrijf

Bent u bezig met het verduurzamen bedrijf? Dan bent u bij MAAT E-Mobility aan het juiste adres! Wij kunnen u namelijk helpen bij de aanschaf van elektrische bedrijfsvoertuigen. Wanneer u om u heen kijkt ziet u al dat het aantal e-vehicles razendsnel toeneemt. Dit is niet alleen vanwege de goede effecten op het milieu, zoals minder CO2 uitstoot, maar ze zijn ook nog eens geluidloos wat beter past in de huidige samenleving. Daarnaast levert het uw bedrijf ook nog eens fiscale voordelen op door de milieu investeringsaftrek (MIA) en de afschaffing van BPM voor elektrische voertuigen.

Meer informatie over onze elektrische bedrijfsvoertuigen? Neem dan contact op voor meer informatie!

Neem contact op

Uw wereld in beweging

Welkom bij Maat, maak uw keuze:

Onderhoud

Industrie / Facilitair

Overheid, groen en afval

Zorg

Stadslogistiek

Recreatie

Verduurzamen bedrijf

Verduurzamen bedrijf | MAAT E-Mobility Service

Elektrische voertuigen zijn de perfecte manier om uw bedrijf te verduurzamen. In de toekomst gaan tijdvensters en milieuzones dan ook een belangrijkere rol spelen. Vele gemeentes zetten al in op het gebruik van E-voertuigen, maar ook bedrijven binnen de industrie, facilitair onderhoud en groenvoorziening maken gebruik van duurzaam transport. MAAT E-Mobility service heeft verschillende elektrische voertuigen beschikbaar. Zo hebben we elektrische voertuigen van het merk Addax en Flinc, maar kunnen ook zorgen voor andere merken. Wilt u meer informatie over welke voertuigen bij uw wensen passen kom dan gerust langs voor een mondelinge toelichting in onze showroom in Alblasserdam.

Meer informatie

Met het oog op de toekomst

Werken aan een duurzame industrie

Bewust omgaan met het milieu gaat voor MAAT verder dan voldoen aan wet- en regelgeving.

Het gaat er ook om dat we blijven investeren in een wagenpark dat schoner wordt, dat we sturen op zuinig en veilig rijgedrag van onze chauffeurs via het Shell Fuelsave Partnerschap en dat we aandacht hebben voor energiebewuste besparingen die soms net wat meer vindingrijkheid vragen.

Veiligheid is een proces van continu verbeteren. Veiligheid is voor ons bedrijf van levensbelang.

We nemen daarom verregaande maatregelen om de veiligheid van onze mensen, van onze klanten en van medeweggebruikers te waarborgen.

Onderhoud en reparatie

Voor onderhoud en reparatie van elektrische voertuigen kunt u ook bij MAAT E-Mobility terecht. Wij hebben ons gespecialiseerd in deze tak en beschikken over vakmensen die u weer op weg kunnen helpen. Zo kunt u bij ons langskomen voor service, onderhoud, reparatie en keuring van alle elektrische transportmiddelen voor vervoer van personen en/of goederen.

Lees hier meer over onderhoud en reparaties bij MAAT.

Neem contact met ons op

Verduurzamen bedrijf? Dat doet u samen met MAAT! Heeft u nog vragen of wilt u meer weten over onze elektrische voertuigen. Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Bel gerust naar 078 691 28 00 of laat uw vragen achter in ons contactformulier.

Naam*
Toestemming*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.