Het wagenpark van Maat Transport is veelzijdig te noemen. Vrijwel alle ruim 90 voertuigen zijn verschillend van configuratie zodat wij in elke vraag kunnen voldoen. Al het in te zetten materieel voldoet aan alle wettelijke eisen. Het wagenpark van Maat Transport is relatief jong en voldoet aan de meest recente en/of toekomstige geldende milieueisen. Zo hebben wij geïnvesteerd in Euro 6 motoren. Al onze voertuigen zijn bovendien uitgerust met een Track & Trace (met real time informatie) systeem.

Onlangs heeft Maat Transport zijn wagenpark aangevuld met drie nieuwe wagens.

Scania 265
Deze Scania R 410 6×2*4 trekker is uitgerust met een autolaadkraan van het merk HIAB, type XS 377EP-5 Hipro. De armlengte van de kraan is 15 meter en kan tot vijfmaal worden uitgeschoven. De wagen is voorzien van een ATX boordcomputer en het Shell Fuel Save systeem om brandstofverbruik en rijgedrag te kunnen analyseren. 

Volvo 267
Dit is een Volvo FH 420 6X2 trekker met gestuurde sleepas met autolaadkraan van het merk HIAB EN HET TYPE IS XS 377EP-5 Hipro de armlengte is 15 meter en is vijfmaal uitschuifbaar. Ook de Volvo is voorzien van een ATX boordcomputer en het Shell Fuel Save systeem om brandstofverbruik en rijgedrag te kunnen analyseren.

Scania 266
De nieuwe Scania G360 6×2*4 bakwagen is voorzien van een afzetsysteem en autolaadkraan van het merk Hiab, type XS288E-P5. De armlengte van deze kraan bedraagt 15,10 meter en is vijfmaal uitschuifbaar. Deze Scania is voorzien van luchtvering op alle assen en is uitgerust met een VBG onderbouwkoppeling om alle aanhangwagens te kunnen aankoppelen.

Als gebruikelijk bij Maat Transport hebben wij de wagen uitgerust met een ATX boordcomputer en het Shell Fuel Save systeem om het brandstofverbruik en het rijgedrag te kunnen beoordelen.