Maat werkt altijd aan verbetering, vernieuwing en kwaliteit van onze dienstverlening. Daarom is in december de borstelwasmachine volledig vervangen. De nieuwe machine van het type C5050 Taurus is geleverd door Christ wash systems. Door de borstelophanging aan zowel de boven- als onderzijde en de 30% extra borstelbezetting worden wagens nog efficiënter schoongemaakt. De machine is volledig gegalvaniseerd.

De geautomatiseerde Truckwash van Maat biedt wasmogelijkheden van busjes tot toeringcars en van caravans en campers tot vanzelfsprekend vrachtwagens. Dagelijks werken in de Truckwash minimaal twee medewerkers om uw wagen zo efficiënt en snel mogelijk blinkend schoon te wassen. Ook voor het HACCP reinigen van de binnenzijde van uw wagen kunt u bij MAAT Truckwash terecht. Bovendien spaart u bij iedere wasbeurt voor leuke cadeaus of een gratis wasbeurt. 

De Truckwash is geopend van maandag t/m zaterdag. Maandag, dinsdag en woensdag van 8.00 tot 18.00 uur, donderdag van 8.00 tot 19.00 uur, vrijdag van 8.00 tot 21.00 uur en zaterdag van 8.00 tot 13.30 uur.