Inmiddels is het nieuwe seizoen in volle gang, maar de felicitaties aan Feyenoord Rotterdam met het kampioenschap konden vanuit MAAT niet uitblijven. Arjan Maat overhandigde daarom een bijzonder cadeau aan Ton Strooband: Een Addax Motors E-Mobility voertuig!

E-Mobility

Het voertuig wordt ingezet voor de maatschappelijke initiatieven van Feyenoord. ‘Tot op heden werd dit met een bakfiets gedaan’, geef Ton aan. ‘Met deze oplossing kunnen we nog gemakkelijker de kinderen in de wijken van Rotterdam bereiken’, vervolgt hij.  Op dagelijkse basis zijn er duizenden kinderen verbonden aan het initiatief vanuit Feyenoord. Die wordt gedaan met een team van ruim 30 mensen, die elke dag vol enthousiasme de #KrachtvanFeyenoord uitstralen en overbrengen. De vaste medewerkers krijgen daarbij hulp van stagiairs, vrijwilligers en ambassadeurs.

Kracht van Feyenoord

De #KrachtvanFeyenoord is overal. Je ziet ‘m in de dankbare glimlach van de oude man die in zijn ziekenhuisbed voor het laatst een training bezoekt. In de zelfverzekerde handdruk van de jonge vrouw die net haar nieuwe werkgever heeft gevonden. En je vindt ‘m op zondagochtend op al die trapveldjes waar de Feyenoord Street League bij honderden kinderen voor plezier zorgt.

De #KrachtvanFeyenoord wordt gebruikt om met sociaal-maatschappelijke programma’s levens te veranderen. Om mensen in beweging te brengen. Om bij te dragen aan een betere toekomst voor de supporters van Feyenoord en de inwoners van Rotterdam op het gebied van sport, onderwijs en werk.

Kracht van Feyenoord is er voor iedereen; ongeacht leeftijd, geslacht, religie, huidskleur, afkomst, sociale status of de link met Feyenoord. Iedereen kan geraakt worden door de #KrachtvanFeyenoord. Altijd en overal.

Maatschappelijk

Met MAAT streven we ernaar om maatschappelijk een belangrijke rol te vervullen. Dit doen we door lokale initiatieven te steunen, maar ook regionaal. #KrachtvanFeyenoord is hier een goed voorbeeld van. De rol die zij vervullen voor kinderen in Rotterdam vinden wij fantastisch.

Zero-emission zones

Met MAAT E-Mobility zijn we nadrukkelijk bezig met de verduurzamingsslag die gemaakt wordt op het gebied van transport. Last mile delivery in de grote steden krijgt een steeds belangrijkere rol met de invoering van zero-emission zones in de grote steden. Initiatieven als deze zijn een eerste opstap om de mogelijkheden met onze oplossingen te laten zien, het maatschappelijke karakter wat eraan hangt maakt het nóg mooier.

Samenwerking

Steeds meer bedrijven verruilen hun vervuilende voertuigen voor een oplossing die duurzamer is. De mogelijkheden zijn eindeloos. Je kunt hierbij denken werkvoertuigen op bedrijventerreinen, personenvervoer bij zorginstellingen en bestelwagens voor bezorgers. Met Feyenoord voegt MAAT E-Mobility weer een mooie naam toe aan het rijtje met samenwerkingen met o.a. PLUS, Shell, Wijkhopper en Oscar Circulair.