MAAT Heftrucks uit Alblasserdam heeft een nieuwe samenwerking met RentalMatch.

RentalMatch Green Power is een bedrijf dat zich specialiseert in 100% elektrische Pick & Carry kranen. Deze kranen zijn emissie loos en maken weinig geluid in vergelijking met dieselmachines. Dit maakt ze niet alleen beter voor het milieu, maar ook veiliger en stiller voor de mensen die ermee werken en voor de omgeving. Bovendien zijn deze kranen zeer krachtig en kunnen ze een groot aantal taken uitvoeren, wat ze perfect maakt voor gebruik in een breed scala aan industrieën.

RentalMatch                  RentalMatch                  RentalMatch

Door deze samenwerking met Rentalmatch kan MAAT Heftrucks haar klanten binnen de bouwsector nog beter van dienst zijn. Met de duurzame oplossingen die geboden kunnen worden naast de verhuur van divers intern transportmateriaal, elektrische hoogwerkers en heftrucks.

“We zijn erg blij om deze samenwerking aan te gaan met RentalMatch en onze diensten  verder uit te breiden,” aldus Arjan Maat, algemeen directeur van MAAT. “Onze doelstelling is om bedrijven eenvoudig toegang te geven tot duurzame betrouwbare verhuuroplossingen die passend zijn bij hun budget en vereisten.”

Als u op zoek bent naar een efficiënte, veilige, stille en milieuvriendelijke oplossing voor uw heftaken, dan is RentalMatch Green Power de perfecte keuze.