MAAT E-Mobility levert 30 elektrische voertuigen aan PLUS.

Na een uitgebreide testfase van meerdere voertuigen heeft PLUS in samenwerking met MAAT E-Mobility gekozen voor de Addax en de Citkar in speciale PLUS edities. Hierbij gaat het om 25x een Addax en 5x een Citkar.

Rara, het is groen en je hoort ‘m niet?

De 100% elektrische voertuigen zijn zo gemaakt dat de bezorgers van PLUS zo efficiënt en effectief mogelijk kunnen werken. Bij de PLUS Addax is de opbouw op maat gemaakt met een speciale inrichting waar de kratten en thermoboxen mooi in getransporteerd worden en niet kunnen omvallen. Hierbij is plaats voor maar liefst 36! kratten. De Addax heeft een actieradius van ca. 135km (wltp) en een snelheid van ca. 55km/u.

Addax Plus

De PLUS Citkar is een elektrische aangedreven fiets met ruimte voor ca. 16 tot 20! kratten. Het grote voordeel van dit voertuig is dat je geen rijbewijs nodig hebt waardoor hij een nog bredere inzet heeft onder het personeel. Daarnaast heeft de Citkar een snelheid van ca. 25 km/u met een actieradius van ca. 80 km/u (standaard extra accu).

Citkar Plus

Beide voertuigen hebben niet alleen een duurzame en gezonde uitstraling maar tovert ook een glimlach op het gezicht door zijn design en branding.

In december heeft MAAT E-Mobility de eerste voertuigen uitgeleverd aan diverse franchisenemers. Zo rijdt de PLUS Addax nu in Gilze, Winterswijk, Almelo, Hoef en Haag, Ridderkerk en Enschede.

De PLUS Citkar is geleverd in Culemborg, Hoensbroek en Hoef en Haag.

Voor het begin van 2023 staan er nog eens 20 uitleveringen op de planning bij diverse PLUS locaties door het land.
Samen met PLUS gaan wij voor een duurzamere en groene samenleving!