Afgelopen vrijdag hebben we met elkaar de jaarlijkse kerstborrel gehad. Onder het genot van heerlijk eten en een lekker drankje ontvingen de medewerkers het kerstpakket. Daarnaast is het altijd een mooi moment om stil te staan bij mooie en opmerkelijke prestaties en de mijlpalen binnen het bedrijf. Ook is dit een moment om te denken aan de verdrietige momenten van het afgelopen jaar.

Zo ontviel ons begin deze maand Cees de Jong op zondag 3 december. Als oud-medewerker was Cees altijd vaste bezoeker op onze barbecues, en hij zal dan ook zeker gemist worden. Wij wensen Leny en familie heel veel sterkte met dit verlies.

Gelukkig zijn er ook mooie momenten geweest om bij stil te staan. Met MAAT blijven we groeien en dit is door het gehele bedrijf terug te zien. Zo zijn er tal van nieuwe collega’s verwelkomd, zijn er mooie opdrachten voor de komende jaren binnengehaald en zijn er prachtige investeringen gerealiseerd. Ook op persoonlijk vlak zijn er mooie mijlpalen om bij stil te staan.

IRU Onderscheiding voor Vier Toegewijde Chauffeurs

Tijdens de kerstborrel werden met trots de International Road Transport Union (IRU) onderscheidingen uitgereikt aan vier uitzonderlijke chauffeurs die zich hebben onderscheiden in hun vakgebied. De gelukkige ontvangers zijn Harry Bos, Leo Leeuwesteijn, Mari Verbeek en Ralf Slagboom. Hun toewijding en professionaliteit zijn niet alleen een aanwinst voor MAAT Transport, maar voor de hele transportsector.

Jubilarissen met Trouwe Dienst

Een ander hoogtepunt van de avond was de viering van Paul Molenaar, die maar liefst 12,5 jaar trouwe dienst heeft doorgebracht bij MAAT. Paul heeft tal van functies vervuld door de jaren heen. Per 2 januari gaat hij met zijn ervaring zich volledig storten op de samenwerking met Eqin/Indu-Tools. Heel veel succes daarbij, Paul!

Ook werd er stilgestaan bij twee andere langdurige dienstverbanden. Hennie Talmon en Hans Westerbeek werden gehuldigd voor hun indrukwekkende 25 jaar bij respectievelijk MAAT Heftrucks en de Truckwash. Hun toewijding, expertise en loyaliteit hebben een blijvende impact gehad op de groei en het succes van het bedrijf. We hopen dan ook nog jaren van jullie drie te mogen genieten binnen MAAT.

Het Einde van Een Tijdperk: drie gewaardeerde chauffeurs gaan met pensioen

De avond nam ook een emotionele wending met de aankondiging van pensionering voor drie bijzondere medewerkers. Hedzer Jordens, na 45 jaar trouwe dienst, neemt afscheid van zijn auto en begint aan een welverdiend pensioen. Toch kan hij het niet helemaal loslaten. Hij verraste zijn vrouw met de mededeling een aantal dagen in de week te blijven rijden. Daar zijn we bij MAAT vanzelfsprekend erg blij mee.

Ook Arie van der Perk en Johan Verloop sluiten zich aan bij Hedzer om te genieten van hun langverwachte pensioen. Zij maken gebruik van de zwaarwerkregeling. Hun bijdragen aan MAAT Transport hebben niet alleen het bedrijf gevormd, maar hebben ook de norm bepaald voor toewijding en professionaliteit. De heren zijn een waar voorbeeld voor de volgende generatie.

We kijken met trots terug op het afgelopen jaar en kijken vol verwachting uit naar een veelbelovende toekomst met een team dat zich blijft inzetten om MAAT nog verder te laten groeien. We wensen iedereen mooie feestdagen en een prachtig uiteinde van 2023 toe met al het beste voor 2024!