Waar je ook kijkt, zonnepanelen verschijnen overal. Dat zijn de panelen die we kunnen zien, maar het grootste gedeelte van de zonnepanelen liggen uit het zicht, op grote platte daken.

Bij Zon & Zo Duurzame Oplossingen in Alblasserdam merken wij dat ook, er komen steeds meer (grotere) opdrachten binnen met als gevolg dat het zo altijd nette pand en terrein van Zon & Zo Duurzame Oplossingen er soms uitziet als een bouwplaats.Maar dat is niet het enige probleem. Een pallet met 24 zonnepalen weegt ca. 500 kg, 2 pallets wegen een ton, met onze huidige agenda moet er nog vele duizenden panelen, dus honderden tonnen worden getransporteerd. Bij Zon & Zo Duurzame Oplossingen hebben we daar onze handen aan vol. Bovendien beschikken we over onvoldoende ruimte om alle goederen op te slaan.Maar we willen liever niet verhuizen, de plek in Alblasserdam bevalt ons goed en past bij alles voor de bedrijfsvoering.

Eén van onze buren is MAAT. Wat heeft MAAT? 4PL-warehousing, opslag, logistiek, een totaal concept en dan ook nog eens bewaakte parking; alles wat Zon & Zo Duurzame Oplossingen behoefte aan heeft. Na uitvoerige analyse is er een bijzonder duurzamere manier uitgewerkt t.b.v. alle logistieke handelingen van leverancier tot op het dak bij de klanten.

Zon & Zo Duurzame Oplossingen heeft in MAAT een partner gevonden welke aan alle facetten van deze duurzamere manier uitvoering kan geven. Zon & Zo Duurzame Oplossingen plaatst haar bulk goederen bij MAAT in opslag. Daarnaast wordt het transport van zonnepanelen en alle andere onderdelen naar de klanten volledig door MAAT verzorgd. Een deel van de bedrijfsvoertuigen Zon & Zo Duurzame Oplossingen worden op het bewaakte terrein van MAAT geparkeerd. Resultaat: Een nog duurzamere manier van logistiek. Minder ritten, efficiëntere werken.

Kunnen wij ons bezig houden met waar we goed in zijn: “Het adviseren, leveren en installeren van duurzame oplossingen zoals zonnepanelen. MAAT doet waar zij goed in zijn, namelijk alles wat te maken heeft met logistiek. En op de koop toe zal alles rondom ons pand er weer netjes en verzorgd bijstaan; kan er weer geparkeerd worden op de van Hennaertweg; Zon & Zo Duurzame Oplossingen weer ruimte in haar eigen magazijn heeft.

Meer weten over Zon & Zo Duurzame Oplossingen? Kijk op www.zon-en-zo.nl

@nieuwsbericht Zon & Zo Duurzame Oplossingen

Zon&Zo Duurzame oplossingen